Betöltés...

Eladó 120 nm-es Felújított Családi ház Harkány

Ár: 61.500.000 Ft

Harkány lakóövezeti részének egyik legcsendesebb utcájában eladó ez a 120 nm-es lakótérrel és 30 nm-es szuterén résszel rendelkező, gyönyörűen felújított, belső tereiben átalakított, 921 nm-es telken álló családi házat.
A közelmúltban a ház belső szerkezete a szuteréntől az emeletig, igényes tervezéssel, pontos-precíz kivitelezéssel, magas minőségű anyagok használatával, mindenre kiterjedő felújításon és átalakításon esett át.
Az igényes, átgondolt tervezésnek köszönhetően az ingatlan teljes gépészete a szuterén szintre került. Itt helyezték el a cirkó fűtésrendszert működtető új gázkazánt, a meleg vizet előállító 120 literes új gáz bojlert, de megtartották a hibátlan állapotú vegyestüzelésű kazánt, amely bármikor újra üzembe helyezhető, a tüzelésre szánt faanyag tárolására is bőven van hely. A szuterénben található egy 6 nm-es, polcozott tároló/kamra is.

Az ház alsó szintjének helyiségei: előszoba, a közel 50 nm-es tágas, világos nappali-étkező-konyha, az étkezőből nyíló 10 nm-es gyönyörű, tágas, dupla ablakos, világos fürdőszoba nagy méretű épített zuhanyfülkével, mellette infrakabinnak kialakított hellyel, és egy 5 nm-es mosókonyhával/háztartási helyiséggel.

A ház felső szintjén egy nagyobb, közel 20 nm-es, klímás, erkélyes hálószoba, egy kisebb 10 nm-es szoba, egy gyönyörű zuhanyfülkés fürdő-wc, és dolgozósarok került kialakításra. Minden helyiség az előtérből külön nyíló. A teljes felső szint álmennyezetbe süllyesztett spot világítást kapott. A két szintet akácból készült szép lépcsősor köti össze.
A ház kelet-nyugati fekvésének köszönhetően körbenapozott, világos.

Az utcafronti részen a telket teljes szélességben antracit színű, gondozásmentes, időtálló WPC kerítéssel határolták, egy részét az autók behajtását szolgáló, távirányítóval vezérelhető guruló kapuval látták el. A felújítás során a házhoz építettek egy hátsó teraszt, melyet elektromos napellenző árnyékol. A terasz burkolása az új tulajdonos ízlése szerint befejezésre vár.
A telken 3 állásos fedett autóbeálló is kialakítható, amelyhez a betonos aljzat már szintén adott.

A teljesen sík telek méretéből adódóan még sok lehetőséget tartogat, akár kiépített medencét, jakuzzit, fedett kerti konyhát is ki lehet itt alakítani. Jelenleg nagy részben füvesített, dísznövényekkel, virágokkal ültetett, parkosított, a talajba több ponton elhelyezett hangulatos, modern, időkapcsolós spot világítással.
A telken 3 állásos fedett autóbeálló is kialakítható, amelyhez a betonos aljzat már szintén adott.

Összességében átgondolt tervezéssel, igényes, precíz kivitelezési munkával felújított családi ház, melybe csak beköltözni kell, és hosszú éveken keresztül, gondtalanul, problémamentesen élvezni ezt a kitűnő műszaki állapotot.
Amennyiben a bútorok is elnyerik tetszését, a lakberendezéssel sem kell foglalkoznia, mert az árban megegyezve az adásvétel részét képezhetik. Rendezett tulajdoni viszonnyal rendelkező, tehermentes ingatlan.

Az ingatlanról virtuális séta készült, amely az alábbi linken elérhető és megtekinthető:
https://my.matterport.com/show/?m=9PjePKasrUp





Tulajdonságok
Település: Harkány
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 921
Épület hasznos területe (m2) : 120
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.10.17
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 120 nm-es Felújított Családi ház Harkány" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Great Home Franchise Kft.