Betöltés...

Eladó 96 nm-es Felújított Családi ház Kaposvár

Ár: 49.000.000 Ft

Kaposváron, központi helyen, mégis csendes környezetben egy szintes családi ház ELADÓ vagy földszinti/magasföldszinti lakásra CSERÉLHETŐ árkompenzációval.
Gyalogtávolságban elérhető több nagy élelmiszerüzlet és sportpályák is. Központi elhelyezkedésű, mégis csendes utcában található, pár perces sétával buszmegálló is elérhető.
A ház belső és külső állapota jó, összkomfortos és összközműves. Fűtése gáz-cirkó kazánnal történik, amelyet 3 évvel ezelőtt cseréltettek újra, illetve fűtéskorszerűsítés történt.
A házban új, műanyag tokos nyílászárók lettek beépítve, valamint a fürdőszobába zuhanykabin lett beépítve, aminek a melegvíz ellátásáról külön villanybojler gondoskodik. A szobákban laminált padló lett lerakva, illetve az előtér részbe új járólap került.
- Hálószoba
- Nappali/szoba
- Kis szoba
- Előtér
- Közlekedő/folyosó
- WC külön
- Konyha
- Fürdőszoba
- Spejz/Kamra
- Pince
- Garázs
- Műhely
A házba belépve az előtérbe érkezünk, ahonnan a közlekedőbe tudunk belépni. Itt beépített gardróbszekrény található, valamint innen nyílik jobb kéz felől egy kis szoba, bal kéz felől pedig a konyha. A konyhából nyílik egy viszonylag nagyobb méretű kamra, mellette lévő ajtó pedig a fürdőszoba. A nagyobb méretű hálószobába a konyhából tudunk bemenni, vagy a közlekedőből a nappaliba érve szintén át tudunk menni a hálóba.
A ház egy közel 740m2-es telken helyezkedik el. A bejárati ajtón kilépve jobb kéz felől a pince lejárata található. A ház mellett helyezkedik el a 21m2-es aknás garázs, közvetlen mellette pedig egy 13m2-es műhely. A műhely után, a telek végében pedig egy gyümölcsfákkal teli, szépen gondozott hátsó kert található.

Kifejezetten ajánlom családosoknak és/vagy kisgyerekeseknek, mivel a környéken oktatási intézmények is elérhetők nagyjából 10 perces sétával.
Tulajdonságok
Település: Kaposvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 737
Épület hasznos területe (m2) : 96
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 96 nm-es Felújított Családi ház Kaposvár" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Great Home - Pécs