Betöltés...

Kaposvár egyik kedvelt városrészében a Tüskevári városrészben eladó egy , 77,8 m2-s, 2,5 szobás, cirkó fűtéses, műanyag nyílászáros, 541 m2-s egyenes telekkel rendelkező, előkertes családi ház.

Ár: 32.000.000 Ft


Eladó Kaposvár egyik legkedveltebb városrészében, a Tüskeváriban, egy kiváló állapotú, 77,8 m²-es, előkerttel rendelkező családi ház! Az ingatlan rendkívül praktikus elosztású, két nagy méretű, tágas szobával, egy kisebb szobával, modern, felújított  konyhával és felújított fürdőszobával rendelkezik. Az épületben új műanyag nyílászárók találhatók, melyek szúnyoghálóval és redőnyökkel felszereltek, valamint a bejárati ajtó is új műanyag ajtóra lett  cserélve.

A fűtés korszerű cirkógázkazánnal történik, de a házban található egy hangulatos cserépkályha is, amely különleges atmoszférát teremt a hideg téli estéken. A konyha modernizáláson esett át, új konyhabútor, villanytűzhely és villanysütő került beépítésre. A fürdőszoba egy tágas, épített zuhanykabinnal rendelkezik, amely még kényelmesebbé teszi a mindennapokat. Az ingatlanban új lett a villany bekötés és új hidegburkolatok kerültek beépítésre, míg a szobákban kifogástalan minőségű parketta található.

Az ingatlanhoz egy 541 m²-es, gondozott telek tartozik, ahol gépkocsibeállási lehetőség, műhely és szerszámos tároló is helyet kapott. A csendes, családias utcában elhelyezkedő ház ideális választás azok számára, akik nyugodt környezetre vágynak, mégis közel szeretnének lenni a belvároshoz. A közelben játszótér, gyógyszertár és boltok is találhatók, így a mindennapi élet kényelme garantált.

Ez a családi ház tökéletes otthont kínál mindazoknak, akik szeretnének egy jól karbantartott, felújított ingatlant vásárolni Kaposvár szívében! 

AMENNYIBEN TOVÁBBI KÉRDÉSEI LENNÉNEK AZ INGATLANNAL KAPCSOLATBAN VAGY ESETLEG SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENÉ KÉREM KERESSEN BIZALOMMAL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEIMEN.

I.ár.: 32 M Ft

Érd: +36302562334

https://genius99.hu/Elado_csaladi_haz_Kaposvar/6706918/

Azonosító: E-343

AMENNYIBEN A VÁSÁRLÁSHOZ HITELFELVÉTELRE LENNE SZÜKSÉGE, ÚGY AZ ELŐZETES IGÉNYFELMÉRÉST, BANKI AJÁNLATOK BESZERZÉSÉT VALAMINT A TELJES ÜGYINTÉZÉST INGYENESEN VÁLLALJUK !!

A weboldalon szereplő információk (képek, szövegek ... stb.) teljes mértékben a szerző jogi tulajdonát képezik.

A weboldalon szereplő információkat, adatokat másolni, felhasználni csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges.

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!


Tulajdonságok
Település: Kaposvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 541
Épület hasznos területe (m2) : 78
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.10.01
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Kaposvár egyik kedvelt városrészében a Tüskevári városrészben eladó egy , 77,8 m2-s, 2,5 szobás, cirkó fűtéses, műanyag nyílászáros, 541 m2-s egyenes telekkel rendelkező, előkertes családi ház." című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: genius99