Betöltés...

Eladó családi ház Székesfehérvár, Öreghegy elején

Ár: 186.200.000 Ft

Energiahatékony ingatlan, önálló 1 db családiház, saját 848m2 telekterület.

H-004200. Öreghegy közelében, Írok utcájában kedvelt környéken, csendes részen, 848 m2-es önálló telken 180 m2-es nappali + 3 szobás, tégla építésű családi ház, kocsi eladó.

A ház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a belváros, illetve az M7 autópálya pár perc távolságra található, mindemellett az elkerülőút közelsége miatt a város többi része is könnyen megközelíthető. A közelben buszmegálló, bevásárló központ, iskola, óvoda, orvosi rendelő egyaránt megtalálható.

Ingatlan bemutató videó:

2020-ban épült Porotherm 30-as téglából +20cm szigeteléssel, Creaton cserép fedéssel. Világos, tágas, körbe napozott, minőségi anyagokból készült.. A házban 3 rétegű korszerű műanyag ablakok kerülnek beépítésre elektromos redőnnyel, rovar hallóval. Fűtésről gázkazán gondoskodik padlófűtéses hőleadással, valamint hűtő-fűtő klíma és egy kandalló. A burkolatokat tekintve a szobákban magas minőségű laminált padló, a nappaliban a közlekedőben, valamint a konyhában és a vizes helyiségekben jó minőségű járólap található.

A ház egy szintes, 180 m2 hasznos alapterületű, elosztását tekintve:
- előszoba, tágas világos nappali-konyha- étkező, 3 szoba,( 1 gyerekszoba+ 2 hálószoba, mindegyikhez saját gardróbszoba) fürdőszoba, vendég wc , mosókonyha+ fedett terasz.

A kert teljesen bekerített, gondozott, térkövezett, parkosított, helyett kapott benne egy két állásos fedett kocsibeálló, fatároló. A kertben még gyermekjátszótér, és szerszámtároló található. Az utcafronti bejutás elektromos kapun keresztül történik. Riasztóval felszerelt.

Fontosabb paraméterek:
● 2020-ban épült
● 848m2 önálló telekterület, központ közeli elhelyezkedés
● vastag tégla falazat (Porotherm + 20 cm szigetelés), cserép tetőfedés
● nappali + 2 hálószoba ( mindegyik gardróbbal ) +1 gyerekszoba+ mosókonyha
● napelem csatlakozásra előkészítés
● 1 szintes, 180m2 hasznos terület
● gázkazán + padlófűtés+ kandalló+ klíma
● 34 m2 fedett terasz+12m2 nyitott terasz
● 2 állásos gépjárműbeálló

A ingatlan adottságainak, fekvésének köszönhetően a tetőn napelemek is elhelyezhetők, melyek tovább csökkentik a ház rezsiköltségét, a beruházást akár pályázat útján is lehet finanszírozni.
A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, mind a kert, udvar, illetve a terasz területén. A vásárláshoz, a jelenleg aktuális családok otthonteremtésére vonatkozó támogatás igénybe vehető ( Jelzáloghitel, Babaváró kölcsön, Piaci hitel…)
Eladási irányára: 186,2 M Ft
Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal (hétvégén is) éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.
For English details please send us a message or an e-mail, thank you. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 373276
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Öreghegy elején
Telek nagysága (m2) : 848
Épület hasznos területe (m2) : 180
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 2
Fűtés: Cirkó fűtéses
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.04
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Székesfehérvár, Öreghegy elején" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat