Betöltés...

Eladó családi ház Székesfehérvár, Csetneki utca

Ár: 147.000.000 Ft

H-004218. Öreghegy csendes, kedvelt részén, igényes, újszerű, saját 240nm-es kerttel, saját garázzsal rendelkező, 137 m2-es, nappali +3 szobás, zárt lakóparki társas családi ház eladó!

A ház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a történelmi belváros, illetve az M7 autópálya pár perc távolságra található, mindemellett az elkerülőút közelsége miatt a város többi része is könnyen megközelíthető. Az ingatlan közvetlen környezetében bevásárlási lehetőség, egyéb üzletek és számos szolgáltatás megtalálható.
A ház 2006-ban épült, tágas, világos, körbe napozott, minőségi anyagokból készült. A burkolatokat tekintve a szobákban magas minőségű laminált padló, a nappaliban a közlekedőben, valamint a konyhában és a vizes helyiségekben jó minőségű járólap található. A nyílászárók 2 rétegű műanyagból készültek, hőszigetelt üvegezéssel, rajtuk redőny és szúnyogháló található. A dupla (32m2-es) garázsból közvetlen bejutás biztosított a házba. A fedett 18m2-es terasz, kényelmes pihenést biztosít. Az utcai kapu, és a garázs elektromosan nyitható. A fűtést modern, külső hőmérsékletet érzékelő cirkó kazán szolgáltatja, padlófűtésen és radiátoros hőleadással. Fűtése meglepően olcsó. Másodlagos fűtésként klíma került beszerelésre.

Az igényes kivitelben megépített ház 2 szintes, 137 m2-es, elosztását tekintve:

Földszint: előszoba, amerikai konyhás nappali nagy étkezővel, éléskamra, vendég WC, tágas háztartási helyiség.
Szép falépcső vezet az emeletre, amely teljes értékű szint, nem tetőtér: egy kisebb előtérről nyílik 1 hálószoba gardróbbal és további 2 szoba, tágas fürdőszoba sarokkáddal, WC, bidé.

A saját telekrész parkosított, körbekerített.

Eladási irányára: 147 000 000.-Ft

A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, mind a kert, udvar, illetve a terasz területén Vásárláshoz kedvező kamatozású hitel illetve ( CSOK PLUSZ, Jelzáloghitel, Babaváró, Piaci hitel……)igénylésében segítünk.

Az ingatlan kiadó is:
Bérleti díj: 350.000,- Ft /hó +rezsi +2 hó kaució

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.


For english information please send a message ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 374275
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Csetneki utca
Telek nagysága (m2) : 220
Épület hasznos területe (m2) : 137
Szobák száma: 4
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Székesfehérvár, Csetneki utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat