Betöltés...

Eladó családi ház Délegyháza, Délegyháza, 2 generáció álomháza

Ár: 52.900.000 Ft

Délegyházán kétgenerációs családi ház egy panellakás áráért!

Most lehetősége van megvásárolni egy tágas, világos, kétgeneráció számára is ideális családi házat Délegyházán, csupán egy panellakás áráért!

Ez a stabil alapokra épült ingatlan már részben felújított, így az esztétikai munkálatok befejezését az új tulajdonos saját ízlésére szabhatja. A ház minden adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy a családi boldogság helyszíne legyen!

A ház mögött egy nagy udvar található, ahol a gyerekek szabadon játszhatnak, míg a család többi tagja a 30 m²-es fedett teraszon pihenhet. A terasz közvetlen hozzáférést biztosít mindkét lakrészhez, amely lehetővé teszi a két generáció zavartalan együttélését.

Az emeleti lakás egy külön lépcsőházon érhető el, és egy amerikai konyhás nappalival, kandallóval, hűtő-fűtő klímával, étkezővel, két hálószobával, fürdő+wc-vel és tárolóhelyiségekkel rendelkezik.

A földszinti lakásba az előtéren keresztül juthatunk be, mely a világos konyhába és étkezőbe vezet. A ház központi helye a tágas és világos nappali, ahonnan három szoba, fürdő + wc és további tárolóhelyiségek érhetők el.

A házban modern, műanyag nyílászárók vannak, szúnyoghálóval felszerelve, a padlóburkolat pedig laminált lap és kőpadló kombinációja. A fűtést gázcirkó, hűtő-fűtő klíma és kandalló biztosítja.

A falak 32 cm vastagok blokk-téglából készültek, melyek hőszigetelő képessége nagyon jó. A házhoz tartozik egy kb 30 m2-es külső lemez kazánház, tárolóhelység, melyben 10 m2-es pince is van. Itt található a fúrt kút szivattyúval.

Az ingatlan csendes, rendezett, aszfaltos utcában található, ahol a nyugalom és biztonság garantált. A központ (busz, vasút, óvoda, gyógyszertár, élelmiszerüzlet, posta ...) pár perc alatt elérhető. A szomszédban gyermekorvosi rendelő működik, míg a hátsó udvar közelében mobil iskola, ami a gyerekes családoknak nagy segítséget jelenthetnek a mindennapokban.

A ház CSOK - és hitelképes.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőségeket – valósítsa meg álmait Délegyházán! Hívható vagyok egész nap +36 20 340 9481, a házat akár késő délután vagy hétvégén is meg tudom mutatni. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 372561
Tulajdonságok
Település: Délegyháza
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Délegyháza, 2 generáció álomháza
Telek nagysága (m2) : 851
Épület hasznos területe (m2) : 156
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 2
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.18
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Délegyháza, Délegyháza, 2 generáció álomháza" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat