Betöltés...

Eladó ház, Lengyeltóti

Ár: 47.900.000 Ft

Csupán 12 km - re a Balatontól, Lengyeltótiban eladó három szoba plusz nappalis családi ház. Az ingatlan alsó szintjén vállalkozásra alkalmas kialakított üzlethelyiség is található. A 705 nm -es telek füvesített, gondozott, gyümölcsfákkal beültetett, valamint nagyságából adódóan önfenntartásra is kiváló. Az ingatlan melegét vegyestüzelésű kazán, gázkazán gondoskodik. A ház homlokzata szigetelt.
Az elhelyezkedése ideális, mivel a közelben minden megtalálható, amire csak szüksége lehet: boltok, iskolák, orvosi rendelő, valamint a helyi közlekedési kapcsolatok is kiválóak. Ezáltal minden kényelmi szempontból tökéletes választás.

A ház egy jól karbantartott, csendes utcában helyezkedik el, ahol a nyugalom garantált. A kertre nyíló kilátás minden évszakban lenyűgöző látványt nyújt, így az otthona nem csak belülről, de kívülről is egy kis paradicsom lesz számára. Az épület tégla szerkezete hosszú távon biztosítja az ingatlan stabilitását és időtállóságát.
Az ingatlan kiváló fényviszonyokkal rendelkezik, tökéletes választás azok számára, akik világos és meleg otthonra vágynak.Amennyiben kínálatom felkeltette érdeklődését, kérem keressen elérhetőségeim egyikén, akár hétvégén is!

47900000 Ft
Tulajdonságok
Település: Lengyeltóti
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 705
Épület hasznos területe (m2) : 110
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.08.11
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó ház, Lengyeltóti" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Wiskó Kft.