Betöltés...

Eladó családi ház Erdőkertes, Eperjesi utca

Ár: 44.500.000 Ft

Erdőkertes Topolyos részén, csendes utcában eladó nettó 45 nm lakóterülettel (+30 nm fűtött melléképület, + 25 nm pince,+ kb. 50 nm fedett-nyitott terasz) rendelkező, lakóház besorolású ingatlan, 725 nm-es telken.
Az épület könnyűszerkezetes, belső 30 cm-es közetgyapot, külső 15 cm-es grafitos szigetelést kapott. Lemezfedésű, a tetőtér is szigetelt (szintén 30 cm), párazáró fóliával ellátott.
A műanyag nyílászárók thermoüvegesek. A fűtést inverteres klíma, illetve falra szerelt elektromos fűtőpanel biztosítja. A rezsi, a ház jó hőtartásának köszönhetően, alacsony.
A következő helyiségek lettek kialakítva:
-előtér 3,5 nm,-konyha 6,75 nm, -fürdő 3,3 nm,- nappali 12 nm , -szoba 9 nm, -szoba 8,75 nm, -mosókonyha 1,8 nm.
A ház mellett térkövezett nyitott terasz található kerti pavilonnal, illetve nagyságából adódóan medence, jacuzzi is elhelyezhető.

A melléképület 2 helyiségből áll, szintén elektromos fűtéssel ellátott. Helyet adhat vállalkozásnak, de kis ráfordítással akár garzon is kialakítható belőle. Az épület mellett lejáró található egy jó állapotú 25 nm-es pincébe, ahol a kút víznek lett tartály elhelyezve. A pincét és a kis házat fedett terasz veszi körül.
Az elektromos hálózat teljesen felújított, már okosmérővel ellátott, nincs szükség diktálásra. Három körön fut, a legmagasabb megigényelhető Amper számmal.
A telek Lke-2 besorolású, 30%-ban beépíthető, a megengedett legnagyobb épületmagasság 5,5 méter. Ez lehetőséget biztosít a telek további 140 nm-ének a beépítésére.
A kertben öntözőrendszer lett telepítve.

A ház, ahogy a képek is mutatják, gondosan megtervezett, az "otthon" érzet garantált.


Az ingatlan elhelyezkedése is ideális, hiszen a közlekedés tökéletes, pár perc sétára található a 393 számú busz megállója, mely Veresegyház és Erdőkertes között közlekedik az összes fontos intézmény, vasútállomás érintésével. A távolsági busz megállója kb. 700 méterre található (Budapest-Újpest Városkapu és Galgamácsa között közlekedik Fót és Veresegyház érintésével).
A településen iskola, óvoda,(bölcsőde most épül), Coop, Spar, orvosirendelő, gyógyszertár, posta elérhető, nagybevásárlásra a veresegyházi Lidl nyújt lehetőséget.

Kikapcsolódásra a veresegyházi tavak, a termál fürdő, a medvefarm, az őrbottyáni horgásztó, a vácrátóti arborétum, és a helyi kultúrális programok nyújtanak lehetőséget.

Ha megtekintené, kérem keressen a hét bármely napján. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 372117
Tulajdonságok
Település: Erdőkertes
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Eperjesi utca
Telek nagysága (m2) : 725
Épület hasznos területe (m2) : 75
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 2
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Fa
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Erdőkertes, Eperjesi utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat