Betöltés...

Eladó családi ház Erdőkertes, Erdőkertes frekventált részén

Ár: 87.500.000 Ft

ERDŐKERTESEN ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ!!!

Megvételre kínálok Erdőkertesen, 700 nm-es telken, keleti fekvésű, nappali + 4 szobás, téglaépítésű, amerikai konyhás, nettó 100nm-es, bruttó 129nm-es, új építésű családi házat!

Alapozás:
Az alápincézetlen épület alatt sávalapozás készül. Az alaptestek mélységét a talajviszonyok határozzák meg: minimálisan 80 cm mély alaptestek készülnek, amennyiben a teherhordó talaj szintje mélyebben van, az alaptestekkel a teherhordó talaj szintjéig le kell menni.

Talajnedvesség elleni szigetelés:
A vasalt lemezen és a külső falsík terepszint fölötti 30 cm-es szakaszán lángolvasztással rögzített 1 rtg. GV4 modifikált bitumenes lemez (VillasElastovill E-G 4 F/K Extra) készül. A lángolvasztás előtt a betonfelületeket bitumenes kellősítő alapozóval (VillasPromex) be kell kenni.

Falszerkezetek:
A külső és belső teherhordó falak Porotherm 30 Klima N+F 30cm széles hőszigetelő tégla falazóblokkból készülnek.
Koszorúk, áthidalók, födém:
A teherhordó falazat tetején 20 cm magas, 25 cm széles monolit vasbeton koszorú készül C20-32/KK minőségű betonból. A koszorú külső síkjára 5 cm expandált polisztirol habkiegészítő hőszigetelés kerül
A nyílás kiváltások előregyártott Porotherm A10 vagy monolit vasbeton áthidalóval készülnek, 5 cm kiegészítő hőszigeteléssel.
Az épület zárófödéme 19 cm magas „E” jelű gerendás födémrendszer béléselemekkel és 6 cm-es vasalt felbetonnal.

Hőszigetelés:
Az épület külső falszerkezetei 30 cm vastag hőszigetelő tégla falazóelemből készülnek (ʎ=0,19 W/mK), erre 15 cm vastag polisztirolhab (Austrotherm AT-H80).
A padló szerkezetben 12 cm expandált polisztirolhab, a tetőben 25 cm ásványgyapot hőszigetelő réteg biztosítja a megfelelő hőszigetelést.

Tetőszerkezet:
A tetőszerkezet hagyományos ácsszerkezet látszó ereszkialakítással. A szarufák keresztmetszeti mérete 10/15 cm, a szelemeneké 15/15cm. A szarufák egymástól mért távolsága legfeljebb 0,90m. A szarufákat két-két darab 5/15 cm keresztmetszetű fogópár köti össze. A fa tetőszerkezetek legalább C20 szilárdsági osztályú fenyőből készülnek. A tető hajlásszöge 30,0°.
A faanyagokat beépítés előtt láng- és gombamentesítő szerrel kell kezelni!
A tetőszerkezetet statikus által készített kiviteli terv alapján kell készíteni!

Tetőhéjalás:
A tetőfedés Bramac antracit színű cserépfedés.

Felületképzések:
A külső homlokzati felületek fehér színűek. A homlokzati hőszigetelés, ragasztó, dűbel, háló, komplett rendszerben kerül kivitelezésre. A lábazat vakolat szürke színű.

Nyílászárók:
Hagyományos méretlépcsőben gyártott hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók, fehér színű felülettel.

Közműellátottság:
Az alapvető közművek (víz, villany, gáz, csatorna) ellátása az utcai hálózatról történik, a közművek biztosítottak.

Helyiségek szellőztetése:
A helyiségek az OTÉK-ben leírt természetes bevilágítással és szellőzéssel rendelkeznek. Az ablak nélküli helyiségeket mesterséges szellőzéssel kell ellátni.

Fűtés:
A lakás fűtését elektromos üzemű levegő-vizes rendszerű hőszivattyú berendezés biztosítja. A lakás tartalékfűtése az elektromos rendszerbe köthető radiátorokkal biztosítható.

Csapadék víz elvezetés:
Az épület tetőfelületén összegyűlt csapadékot a kertben elhelyezett, zárt csapadék víz tározóba vezetik el.

Erdőkertes közúton Veresegyház vagy Vácegres felől közelíthető meg a 2102-es úton, az M3-as autópálya legközelebbi (gödöllői) csomópontja mintegy 10 kilométeres távolságban érhető el, a hazai vasútvonalak közül a Budapest–Vácrátót–Vác-vasútvonal köti össze a fővárossal.

Mivel Veresegyházzal szinte teljesen egybeépült, ezért több óvoda és iskola is van, illetve a Misszió Egészségügyi Központ, amely 1999 óta várja szakorvosi ellátásaival a betegeket.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! V.I. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 368621
Tulajdonságok
Település: Erdőkertes
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Erdőkertes frekventált részén
Telek nagysága (m2) : 700
Épület hasznos területe (m2) : 129
Szobák száma: 5
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Erdőkertes, Erdőkertes frekventált részén" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat