Betöltés...

Eladó Biatorbágy, Zöldsziget lakóparkban

Ár: 114.900.000 Ft

Eladó Biatorbágyon a Zöldsziget lakópark már kiépült részén 101 m2-es kertkapcsolatos sorházi lakás. A 4 lakásos társasház 2007-ben épült, a lakás az elmúlt években jelentős felújításon esett át. A földszinten az előszoba a felújítás során kibővítésre került (5 m2) így már kényelmes helyet kínál a hazaérkezőknek.

A tágas amerikai konyhás nappaliból (40m2) a kertbe és a teraszra jutunk. A földszinten helyet kapott továbbá egy teljeskörűen felújított zuhanyzós fürdőszoba WC-vel (4,3 m2), valamint egy kamra is (2,3 m2).

Az emeleti előtérből (3,6 m2) nyílik a 3 hálószoba (12,6 m2, 11,2 m2, 11,6 m2), kettőből az emeleti erkélyre is kijuthatunk. Az emeleten egy nagyméretű kádas fürdőszoba van WC-vel (7,8 m2), dupla mosdóval. Emellett helyet kapott továbbá egy gardróbszoba is (1,7 m2). A padlástér további beépítésre alkalmas.

A lakás fűtéséről és melegvíz ellátásáról egy víztartályos kombi cirkó kazán gondoskodik. A konyha hidegburkolatos részén padlófűtés működik. A földszint és az emelet is nagy teljesítményű hűtő-fűtő klímával felszerelt. A közüzemi díjak a lakás önálló mérőórái alapján kerülnek megállapításra.

A intim kert (40 m2) kizárólagos használatú, öntöző és csepegtető rendszerrel ellátott. A növényzet szép, gondosan karbantartott. A kertben található továbbá egy szerszámos kisház is. A burkolt teraszt (17 m2) könyökkaros árnyékoló védi a napsütéstől.
Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.

A környékéken fiatal, kisgyermekes családok élnek, rendezett újszerű lakókörnyezetben. A zöldövezeti játszótér, edzőpark, futókör, foci- és kosárlabdapálya az utca végén, a lakástól 150 m-re található. Gyalogos távolságra bolt, óvodák, iskolák, újonnan épített középiskola buszmegálló stb., de Biatorbágy központja is néhány perces sétával elérhető. Biatorbágy kiváló adottságai miatt Budapest az M1 autópályán 15-20 perc alatt elérhető, vonattal a Kelenföldi pályaudvar 16 perc. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 371875
Tulajdonságok
Település: Biatorbágy
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Zöldsziget lakóparkban
Telek nagysága (m2) : 800
Épület hasznos területe (m2) : 121
Szobák száma: 4
Fűtés: Cirkó fűtéses
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó Biatorbágy, Zöldsziget lakóparkban" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat