Betöltés...

Eladó Családi Ház A Duna Lakóparkban

Ár: 96.500.000 Ft

Mosonmagyaróvár kedvelt lakóövezetében, a Duna lakóparkban kínálom Önöknek ezt a 2008-ban épült tégla építésű házat 75 m2 alapterülettel. A telek 450 m2 nagyságú. A ház egy “nyeles telek” hátsó részén helyezkedik el külön bejárattal. A homlokzat szigetelt.

A HÁZ HELYISÉGEI: 2 + 1 félszoba, konyha/étkező helyiség, fürdőszoba káddal és zuhanykabinnal, háztartási helyiség, wc külön helyiségben.

A nappali világos és kedves része az otthonnak ahonnan egy 14 m2-es fedett terasz nyílik. A nyílászárók műanyagok, redőnyökkel és szúnyoghálókkal felszerelve. A fűtés gázfűtés kondenzációs gázkazánnal, padlófűtéssel a szobákban pedig radiátoros hőleadással. Az otthon inverteres klímával felszerelt. Az udvar rendezett, területén praktikus tárolóval, garázzsal, fedett kocsibeállóval illetve egy nyári konyha helyiséggel. Területének egy része térkövezett, másik része pedig füvesített melynek öntözése kútvízről öntözőrendszerrel megoldott. A parkolás garázsban és fedett beálló alatt is lehetséges. A lakáshoz külön kis tárolóhelyiság is tartozik. Az udvaron grillező és “nyári konyha” épületként kialakított melléképület áll, mely akár hűvösebb időben is remekül funkcionál. Kiváló lehetőség ha Ön praktikusan kialakított fiatalos otthonra vágyik építkezés illetve felújítás nehézségei nélkül! Ára: 96.500.000.- forint.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!
http://www.rajkaraj.hu/property/...
Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: IRODA
Telek nagysága (m2) : 450
Telek beépíthetősége (%): 30
Épület hasznos területe (m2) : 75
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Garázs
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.03
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó Családi Ház A Duna Lakóparkban" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Rajka Raj Kft