Betöltés...

Eladó családi ház Budapest, XVIII. kerület, Széchenyi István utca

Ár: 265.000.000 Ft

Eladó luxus családi ház Budapest 18. kerületében!

Eladó egy gyönyörű, 563 nm-es telken fekvő, nettó 444 m² alapterületű luxus családi ház Budapest 18. kerületének központi részén. Az épület 2006-ban épült, négy szintes, 2024-ben frissen felújítva, azonnal beköltözhető állapotban várja új tulajdonosát. Az ingatlan légkondicionált, riasztó- és kamerarendszerrel felszerelt, így a maximális biztonság és kényelem garantált.

A ház elrendezése rendkívül praktikus és kényelmes. A 2. emeleten három szoba, egy fürdőszoba, három gardróbszoba, egy háztartási helyiség és egy 2 m²-es erkély található. Az 1. emeleten három szoba, egy fürdőszoba és két erkély (17 m² és 19 m²) helyezkedik el. A földszinten amerikai konyhás nappali, szalon, étkező, előszoba, raktár és egy fürdőszoba található. Külön épületben kapott helyet a kétállásos, fűthető, automata kapukkal felszerelt, 45 m²-es garázs is. A külső térben egy medence, homokozó, kutya kennel és egy 17 m²-es terasz várja az új lakókat.

Az alagsorban egy medence, medence gépház, szauna, tusoló és WC található, amelyek a maximális kikapcsolódást és pihenést szolgálják. A kazánház különálló és külön bejáratú, frissen felújított, új gázkazánnal.

Ez a tágas, modern ingatlan ideális választás lehet azok számára, akik csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni, miközben élvezik a korszerű technológia és a kényelmi szolgáltatások minden előnyét. Azonnal költözhető, igazi luxus otthon! Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Irányár: 265 M Ft ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 371478
Tulajdonságok
Település: XVIII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Széchenyi István utca
Telek nagysága (m2) : 563
Épület hasznos területe (m2) : 444
Szobák száma: 7
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Budapest, XVIII. kerület, Széchenyi István utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat