Betöltés...

Eladó családi ház Budapest, XVIII. kerület, Komárom utca

Ár: 44.850.000 Ft

Befektetők Figyelem, kihagyhatatlan lehetőség az ingatlanpiacon!

Tisztelt vásárlók, leendő háztulajdonosok, ne maradjanak le erről a lehetőségről, kérem hívjanak fel és tekintsük meg együtt minél hamarabb!

IRÁNYÁRON kínálunk megvételre Pestszentlőrinc, Szemere telepen, frekventált övezetben, egy 45 nm-es felújítandó, jó elrendezésű, igény szerint bővíthető családi házat. A telek mérete 536 nm és nagyon jó paraméterekkel rendelkezik.
A házba belépve az előszobából balra található a szoba (20 nm), szintén innen nyílik a fürdőszoba (4 nm) is. Jobb oldalon található a kamrával bővített konyha (8 nm). A ház egy szobás, de igény szerint leválasztással megoldható benne egy kisebb háló helyiség is. Az ingatlan teljes körűen felújítandó, mindenki a maga igénye szerint rendezheti be, nem több anyagi ráfordítással mint egy kevesebb felújítást igénylő ház esetében.
A biztonságos kényelmes parkolásról telken belüli garázs gondoskodik.
A környék nagyon csendes, sok fa és zöldterület található arrafelé, a régi iparvasút romantikus sétákhoz kiváló lehetőséget biztosít.
A környéken gyalogosan is elérhető sok bevásárlási lehetőség. A Szarvas Csárda, piac, gyógyszertár, Lidl. Továbbá, autóval könnyen megközelíthető a Lőrinc Center, és a Market Centrál Vecsési bevásárlóközpont is.
Tömegközlekedéssel több busz elérése is lehetséges amikkel rövid idő alatt tudunk csatlakozni a metróhoz.( 182, 284E, 282E, 183, 184, 93, 198, )

SZOLGÁLTATÁSAINK:
CSOK+, személyi kölcsön, biztosítás......stb?!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 369454
Tulajdonságok
Település: XVIII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Komárom utca
Telek nagysága (m2) : 536
Épület hasznos területe (m2) : 45
Szobák száma: 1
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Budapest, XVIII. kerület, Komárom utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat