Betöltés...

Eladó családi ház Bag, Természetvédelmi terület mellett

Ár: 37.900.000 Ft

KÉT CSALÁDI HÁZ EGY TELKEN ELADÓ ZÖLDÖVEZET MELLETT!!!

Megvételre kínálok egy 1596 m² telekre épült, 2 különálló, felújítandó, összesen 5+1 szobával rendelkező, délkeleti tájolású családi házat.

A két épület külön helyrajzi számon található, de EGYBEN KERÜL ELADÁSRA! A telken található egy 40 m² fedett garázs, aknával ellátva. Mindkét ház téglából épült és felújításra szorul. A nyílászárók többnyire fából vannak, a födém szintén fa, a tetők pedig agyagcserép héjazattal vannak ellátva. A melegvizet villanybojler biztosítja, a fűtésért vegyes- és fatüzelésű kazánok felelnek. A csatornát újonnan kötötték be nem rég. A felújításra tökéletes lehet a vissza nem térítendő FALUSI CSOK, amit akár MEGLÉVŐ GYERMEKEKRE is igényelni lehet!!! Ebből 3 gyerek esetén 7.5M forintot a vételárba kell beletenni, 7.5M forintot pedig a felújításra kell fordítani.

A telek körbe van kerítve, közbiztonsági probléma nem volt itt, a ház mellett két térfigyelő kamera is található. A két lakás többnyire tágas, fényes terekkel rendelkezik.

Az ingatlan jó elhelyezkedésű, 850 méteren belül található buszmegálló, óvoda, patika, 1.4 kilométeren belül iskola, SPAR, posta, orvosi rendelő. A buszmegállóból eljuthatunk Gödöllőre, Galgahévízre, Turára és Budapestre, a Puskás Stadionhoz vagy Újpest központhoz is akár.

Olyannak ajánlom, aki lát lehetőséget az ingatlanban arra, hogy egy csodálatos otthont teremtsen belőle, és van rá affinitása, hogy befejezze a házakat.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 371316
Tulajdonságok
Település: Bag
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Természetvédelmi terület mellett
Telek nagysága (m2) : 1596
Épület hasznos területe (m2) : 190
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 1
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.17
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Bag, Természetvédelmi terület mellett" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat