Betöltés...

Eladó családi ház Budapest, XII. kerület, Szanatórium utca

Ár: 189.000.000 Ft

Kiváló lehetőség: a XII. kerület és Budakeszi határában szuper családiház kialakítható panorámával ősfás gyönyörű helyen!

A XII. kerület határában eladó egy különleges ingatlan. 1003 nm-es telken fekvő önálló családi ház, amely zöldövezeti, csendes zsákutcában található.

Az 1980-as évek végén épült ház kiváló lehetőségeket kínál. Jelenlegi tulajdonos elkezdte a felújítást, átépítést, de az ingatlan teljeskörű felújításra szorul, a szerkezet és a tető stabil, minőségi alapanyagokkal készült, a szigetelés is tökéletes állapotban van.

220 nm-es ház, ahol gyönyörű, tágas nappali-étkezős konyha van a ház középpontjából. A földszint közel 130 nm, ahol a nappali mellett még található egy szoba és egy pazar lehetőségeket kínáló télikert. Valamint a kaputól könnyen megközelíthető tágas, két férőhelyes, 30 nm-es garázs is ezen a szinten található.

A nappaliból az új lépcső már elkészült az emeletre, ahol kényelmesen elfér három hálószoba és egy fürdőszoba. Az emeletről két ajtón is megközelíthető a szuper 22 nm-es terasz, ahonnan gyönyörű a kilátás a környező hegyekre.

És egy kis extra: a beépített padlástérben kialakításra került egy szoba fürdőszobával, ahonnan páratlan panoráma tárul elénk. Egy igazi álomzug, ahol az ember kényelmesen elvonulhat, ha egy kis magányra vágyik.

Emellett még pince is van az ingatlan alatt, amely 31 nm-es, ablakos, ideális tárolónak, de tökéletes helye lehet a leendő kazánnak vagy mosókonyhának.

A Széll Kálmán tér autóval csupán néhány perc, mégis messze a város zajától egy csendes, békés, természetvédelmi terület mellett fekvő otthon alakítható itt ki. Buszmegálló is csupán két perc séta, ahonnan 20 perc alatt benn vagyunk a városban.

A szomszédban van a hangulatos Vadaspark, a környéken boltok, iskola, óvoda, rendelő. Szép, csendes, zöld környék, ideális helyszín egy meleg családi otthonnak.

Jöjjön el és nézze meg mielőbb!
Irányára: 189.000.000 forint

ID 368909 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 368909
Tulajdonságok
Település: XII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Szanatórium utca
Telek nagysága (m2) : 1003
Épület hasznos területe (m2) : 240
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 2
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Budapest, XII. kerület, Szanatórium utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat