Betöltés...

Eladó családi ház Dány, Dány csendes részén

Ár: 79.900.000 Ft

CSALÁDI VÁLLALKOZÓK FIGYELEM!!!!!!!!

Megvételre kínálok egy 439 m² telekre épült, 310 m² hasznos alapterületű, 3 szintes, délkeleti fekvésű, akár több generáció együttélésére alkalmas, jelenleg 6 szobával rendelkező családi házat Dány belvárosában.

Az épület vasbeton alapra épült 2004-ben, 38-as POROTHERM téglából, 5-8 cm szigeteléssel. Eredetileg egy söröző-biliárdozó közösségi helynek épült, ezért vannak a TÁGAS TEREK, illetve a szuterén résznél külön női és férfi mosdó helyiségek is kialakítva. Az ingatlan belülről és kívülről is kitűnő állapotban van! Körben a házon asztalos által épített, HŐSZIGETELT fa nyílászárók vannak, a födém a szuterénben és a földszinten vasbeton, a tetőtérben természetesen fa, a tetőre pedig TUNDACH kerámiacserép héjazat került. Az ingatlanban a meleg vízért gáz bojler felel, a fűtéséért GÁZCIRKÓ, illetve hűtő-fűtő KLÍMA felel. A ház biztonságáért RIASZTÓ felel. Az ingatlan nagyrészt BÚTOROZOTTAN, GÉPESÍTETT KONYHÁVAL és MOSÓGÉPPEL kerül értékesítésre.

A lakórész 110 m², a tetőtérben található, itt mindenhonnan gyönyörű a kilátás. A tágas terek itt akár több szoba kialakítására is alkalmasak, jelenleg itt kettő hálószoba található. A tetőtért az előszobából lehet megközelíteni, ahonnan van egy bejárat a földszintre, ami szintén 110 m², jelenleg csupán kettő helyiségből áll. Innen egy lépcső vezet a szuterénbe, ami szintén 110 m², itt található a gépészeti helyiség, külön férfi és női mosdónak kialakított helyiség, egy 35 m² szoba, amit eredetileg raktárhelyiségnek terveztek, illetve a garázs.

A környezet infrastruktúrája kiváló, 10 perces séta távolságon belül található patika, posta, óvoda, játszótér, COOP, általános iskola és buszmegálló, ahonnan el lehet jutni közvetlen Kókára, Isaszegre, Gödöllőre, Pécelre, de akár Budapestre is az Örs vezér terére kerek egy óra az út a 484 VOLÁN járattal.

Az ingatlan sok lehetőséget kínál, családi vállalkozóknak tökéletes, de akár több generációs házzá is át lehet könnyen alakítani.


INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 371165
Tulajdonságok
Település: Dány
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Dány csendes részén
Telek nagysága (m2) : 439
Épület hasznos területe (m2) : 333
Szobák száma: 6
Fűtés: Cirkó fűtéses
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.12
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Dány, Dány csendes részén" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat