Betöltés...

Eladó 185 nm-es Családi ház Nagykáta

Ár: 47.500.000 Ft

Az ingatlan jellemzése:
Az 1779 m2 terület nagyságú porta előkertje négy oldalról kerített, gondozott, hangulatos családbarát kert, míg a hátsó udvarrész méretéből adódóan akár kiskerti gazdálkodásra, gyümölcsfák ültetésére alkalmas. A felépítmények teherhordó szerkezete beton alapra épített Porotherm 38-as tégla falazat, köztes beton födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel ellátva.
A családi ház fűtése gáz és vegyes tüzelésű kazánokról üzemelő központi fűtés, padlófűtésre kiépítve, a tetőtérben és a szobákban radiátor fűtőtestekkel; kiegészítő fűtése a nappaliban elhelyezett kandallóról biztosított; hálózati meleg víz ellátása gázbojlerról megoldott. A kert locsolását fúrt kút szolgálja; szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Elektromos áram ellátása 1x25A
Az ingatlan belterének jellemzése:
Az összesen 185 m2 alapterületű, kettő szinten elterülő családi ház földszinti 76 m2 hasznos alapterülete kiegészül egy önálló bejáratú 7 m2-es kazánházzal, valamint a fronthoz és a hátsó homlokzathoz csatlakozó teraszokkal. A beépített tetőtér ténylegesen használható több mint száz négyzetméter alapterületéből 76 m2 a 190 cm belmagasságot elérő hasznos alapterületű élettér, valamint a tetősík esése által 190 cm belmagasság alá csökkenő 26 m2 hasznosítható, bútorozható lakótér.
 
Az épület tervezésekor fontos hangsúlyt kapott a földszinten kialakított közös használatú helyiségek fénytelítettsége és egymáshoz kapcsolódása úgy, hogy az szinte egy légteret alkot, szellős nagy tereket és jó használhatóságot kölcsönözve. A tetőtéri szobák elérhetőségét biztosító lépcső mellett található a fürdőszoba és wc, könnyű megközelíthetőséget biztosítva mind a hálószobákból, mind a földszinti vendégszobából és a nappali térből.
 
A lakóépületen túl, az udvarról önálló bejáraton át elérhető egy 25 m2 alapterületű, részben közművekkel is ellátott, beton alapra épített tégla épület, mely több generáció összeköltözése esetén akár lakóépületként is szolgálhat, de ez az épület kisebb átalakítást követően kiválóan alkalmas vendégháznak, otthoni irodának, műhelynek, vagy akár nyári konyhánk is.
Az ingatlan finanszírozása:
 
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amelynek egy része lehet babaváró hitel is, ami jelenleg akár 11 millió Forint összegű) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az 1-3 gyermek vállalás mellett igényelhető CSOK Plusz hitel igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
 
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.
 
A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Aldi, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.
Tulajdonságok
Település: Nagykáta
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 1779
Épület hasznos területe (m2) : 185
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.07.14
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 185 nm-es Családi ház Nagykáta" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Tápióvölgye Ingatlaniroda