Betöltés...

Kerepes zöldövezetében, a Panoráma lakóparkban 895 nm-es telken panorámás, egy szintes, nappali + 3 hálószbás önálló családi ház eladó.

Ár: 99.800.000 Ft


Bővebb információ és megtekintés: Pápay László +36303274202

Kerepes zöldövezetében, a Panoráma lakóparkban 895 nm-es telken panorámás, egy szintes, nappali + 3 hálószbás önálló családi ház eladó.
A ház 2021 decemberében készült el, falazatának és műszaki megoldásainak köszönhetően alacsony rezsijű. Napelemmel (6,9kw) működik az egész ház, (meleg víz, főzőlap, villany stb., bővített 3x32A áramkör). Éves szaldó elszámolású, a termelt energiamennyiségen felül az éves fogyasztás 75.000,- Ft volt. A meleg víz ellátást 80 literes, Ariston márkájú, wifi-vel ellátott bojler biztosítja, a fűtésért Bosch villanykazán felel, mely szabadon elhelyezhető,  rádióhullámos hordozható termosztáttal állítható.
A szobák vízálló, magas minőségű laminált padlóval burkoltak, míg a nappali, fürdő és WC gress lappal. Minden szoba ablaka és teraszajtó szúnyoghálóval ellátott. A konyha teljesen felszerelt, beépített hatodik érzékes mosogatógéppel, kombinált hűtővel, hatodik érzékes mosó-szárítógéppel ellátott. A főzéshez szükséges gépek a legmagasabb minőségűek (indukciós, hatodik érzékes).
A nappaliban és a hálókban klíma előkészítés, illetve a külső kamerák és a belső mozgásérzékelők kiépítése a riasztóhoz megtörtént.
A házban amerikai konyhás és étkezős nappali, 3 háló, fürdő és külön vendég mosdó található. A nappali délnyugati fekvésű, 15,35 m2-es fedett, és 17,2 m2-es nyitott teraszon keresztül kertkapcsolatos.
A telek 18,41 m-es utcafronttal és 49 m-es mélységgel rendelkezik, panorámás, rendezett, füvesített, a kert végében gyümölcsfákkal. A ház hátsó teraszánál sziklakertet alakítottak ki. 9 m2-es faház biztosítja a kerti eszközök tárolásához szükséges helyet.
A HÉV 10 perc, a busz 6 perc alatt érhető el gyalog, bevásárlási lehetőség van a közelben.


Tulajdonságok
Település: Kerepes
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 895
Épület hasznos területe (m2) : 85
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.26
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Kerepes zöldövezetében, a Panoráma lakóparkban 895 nm-es telken panorámás, egy szintes, nappali + 3 hálószbás önálló családi ház eladó." című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Körültekintő Ingatlan I.