Betöltés...

Eladó 105 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Érd kertváros

Ár: 89.900.000 Ft

Kényelmes, felújított, önálló 105 nm-es családi ház Érd-Parkvárosban eladó. A tehermentes saroktelken lévő ingatlan 644 nm-es, a város egyik legjobb részén fekszik. Csendes, nyugodt környezetben, távol az autópályák zajától, de mindössze néhány utcányira a főúttól és a tömegközlekedéstől. Nagy előnye még a ház fekvésének, hogy egy kis helyi tetőponton helyezkedik el, vagyis a csapadékvíz nem okoz semmilyen problémát.
A ház 2017-ben jelentős belső felújításon és átalakításon ment át, így teljesen új a víz-, villany- és fűtési rendszer, a belső burkolatok, a kondenzációs kazán, valamint a tető és a nyílászárók,. Az ingatlanon a belső és a külső hőszigetelés megtörtént, de néhány kisebb befejező feladat még hátravan. A házban két hűtő-fűtő klímaberendezés található, amelyekkel hatékonyan hűthető az egész épület. A felújítás során egy tágas konyha-étkező, megnövelt fürdőszoba valamint egy fedett terasz is született.
A közelben néhány percen belül megtalálható többféle kereskedelmi egység, iskola, óvoda, orvosi rendelő, patika is.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok
Település: Érd
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: kertváros
Telek nagysága (m2) : 644
Épület hasznos területe (m2) : 105
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 105 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Érd kertváros " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó