Betöltés...

Eladó 123 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Pécs Postavölgy

Ár: 119.900.000 Ft

Pécs családias környéken, Postavölgyben kínálunk eladásra egy különleges dizájnnal rendelkező, 2015-ben épült újszerű, 123m2-es, 3+1 szobás, minden igényt kielégítő otthont 1051m2 telken!

Az előszobából nyílik egy mosdó és egy háztartási helység is. Tovább haladva megnyílik előttünk a tér, ahogy belépünk a nagy belmagasságú étkezőbe, nappaliba és amerikai konyhába. A háznak ezen részén a mennyezeten látszódó gerendák, valamint a kandalló még varázslatosabbá teszik a helyet. Az amerikai konyha minden főzni szeretőnek vágya, ugyanis az előkészülethez és a főzéshez bőven van hely, ezt megfűszerezi a középen elhelyezett konyhasziget. A konyhához tartozik egy kis spájz is, így a tárolás sem jelenthet gondot, innen külön bejárat vezet a garázsba. Az előszobából balra található egy kis folyosó, melyből nyílik minden nő álma: a gardrób szoba! Továbbá egy szoba, a fürdőszoba wc-vel, melyben kád és zuhanyzó egyaránt megtalálható, valamint a haló. A nappaliból, a közlekedőből és a hálóból is kijuthatunk a 60m2 teraszra, amiből 40m2 fedett!

Alacsony fűtés költségéről, a kellemes hőérzetről és a melegvízről gázkazán gondoskodik, de egy vízteres kandalló is szolgáltathatja akár a kellemes meleget. A szobákon kívül az ingatlanban mindenhol padlófűtés került kiépítésre!

A kertben található számos gyümölcsfa, mint például kivi, füge, almafa, illetve kis veteményes, de a 1051m2 telken még bőven akad elegendő hely szinte bármire! Illetve egy hangulatos kis halastó is megtalálható!

Ha mindez nem volna elég, a telken helyet kapott még egy 20m2 házikó, amiben van fürdőszoba, wc, nyári konyha és fűtés is. Továbbá egy 15m2 pince és egy épített kemence is megtalálható.

Az ingatlanhoz tartozik egy 20m2 garázs is!

A közelben buszmegálló, bolt, gyógyszertár, óvoda és iskola megtalálható!

Ideális választás lehet családoknak, akik egy csendes környéken képzelik el életüket, mégis közel a város forgatagához!
További kérdés esetén keressen bizalommal!
Tulajdonságok
Település: Pécs
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Telek nagysága (m2) : 123
Épület hasznos területe (m2) : 123
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
 
Feladás dátuma: 2024.04.23
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 123 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Pécs Postavölgy " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Great Home Franchise Kft.