Betöltés...

Eladó 60 nm-es Családi ház Tápióbicske

Ár: 19.900.000 Ft

Az ingatlan jellemzése:
A 800 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, fűvel borított. A felépítmény csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete tégla és beton vegyes alapra épített vályog és tégla vegyes falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel.
Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel, az utcafronton redőnnyel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése egy kémény által biztosított. Hálózati meleg víz ellátása gázbojlerról megoldott. Rézvezetékre újrafűzött elektromos áram ellátása 1x25A  A kert locsolását ásott kút szolgálja.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A 60 m2 hasznos alapterületű lakóház egy 10 m2 alapterületű, fűtetlen szélfogó teraszról érhető el, melyből a bejárat a korábbi tornác beépítéséből létrejött étkezőbe nyílik. Az étkezőből tovább haladva a lakótér központi helyisége a konyha következik, melyből két irányba egy-egy szoba érhető el. A kisebb alapterületű hálószobából nyílik az épület hátsó traktusában kialakított fürdőszoba.
Az ingatlan finanszírozása:
Az összesen 70 m2 hasznos alapterületű családi ház, 60 m2 lakótérből és 10 m2 fűtetlen szélfogó teraszból áll, mely terasz hitelezési igény esetén egyszerűen és gyorsan egybeépíthető a lakótérrel, így a két épületrész összekapcsolásával elérhető a CSOK Plusz hite minimális előírásainak megfelelő 70 m2 alapterület.
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (mely lehet Babaváró hitel is) forint elszámolású, kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet. (Tápióbicske kikerült a falusi CSOK településlistából, így ez a finanszírozási lehetőség erre az ingatlanra nem érhető el) 
Az ingatlan környezetének jellemzése:
Tápióbicske település Pest megye keleti részén, az Alsó-Tápió patak partján terül el mintegy 48 km2-en. A község megközelítőleg 3350 fő lakost számlál.  A település tömegközlekedés tekintetében autóbusz forgalomra támaszkodik, így menetrend szerinti járatokkal érhetők el Nagykáta, Cegléd és Budapest városok. Nagykátáról továbbá vasúti közlekedés is lehetséges a Budapest - Újszász - Szolnok vonalon.
A településközpont a napi szükségletek beszerzését biztosító szolgáltatások és üzletek széles sorát kínálja, úgymint zöldséges, húsbolt, pékség, Coop élelmiszer, étterem, cukrászda, önkormányzati intézmények, óvoda, általános iskola, gyógyszertár, háziorvosi rendelő, továbbá a közeli Nagykáta városban strand és gyógy fürdő, sportcsarnok, pénzintézetek, nagyáruházak és számtalan egyéb szolgáltató is elérhető.
Tulajdonságok
Település: Tápióbicske
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 800
Épület hasznos területe (m2) : 60
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 60 nm-es Családi ház Tápióbicske" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Tápióvölgye Ingatlaniroda