Betöltés...

Eladó családi ház Tóalmás, Tóalmás külterületén

Ár: 16.900.000 Ft

ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ HÁZ TÓALMÁS KÜLTERÜLETÉN!!!!!!

Megvételre kínálok egy nettó 80, bruttó 95 m², kívülről-belülről felújított, északnyugati fekvésű, csendes környéken, egy 1065 m² telekre épült családi házat.

Az épület 2002-ben épült Tóalmás szélén, vasbeton alapra. Esztétikailag teljes felújításon esett át a tavalyi évben kívül, belül még van pár befejezetlen rész. Az eredeti épület 30-as porotherm téglából készült, ezt egészítette ki a tulajdonos több helyen is könnyűszerkezetes falakkal, körben 15 centis szigeteléssel és hőszigetelt fa nyílászárókkal. A házra vasbeton födém került és a tető hullámpalákkal van fedve, KIFOGÁSTALAN állapotban.

Az ingatlanba belépve egy folyosón és előtérben találjuk magunk, az első ajtónál jobbra a nappalit, a másodiknál a fürdőt, szemben pedig a garázst találjuk, aminek a szigetelése még nincs teljesen befejezve, a terv szerint abból egy szoba készült volna. A nappalibol nyilik egy kis szoba és a lépcsőn feljutunk a tetőtérbe, ahol egy tágas szoba van és kettő erkély. Fennt ki lett alakítva a csatornázás, mert oda is lett tervezve egy WC és egy kis zuhanyzó. Fúrt kutat a lépcső aljában találunk, még nincs megoldva a víz csövek bekötése. Fűteni jelenleg kis eletromos fűtőberendezéssel szoktak, egy rendes fűtés kialakítása az új tulajdonosra vár. A szomszédok nagyon barátságosak. A képek közt találhatóak látványtervek is, de természetesen bárki, a saját ízlése alapján berendezheti.

Az utca vége körül található buszmegálló, ahonnan a 486,487,491,492,496 VOLÁN járatokkal lehet eljutni Budapestre, Sülysápra, Tápiószecsőre, Szentlőrinckátára, Tóalmás belvárosába, illetve Nagykátára. Kocsival 3 perc alatt is be lehet érni Tóalmásra, Budapestre 1 óra, Gyömrőt és környékét fél órán belül meg lehet közelíteni.

Aki kevés pénzből akar, csendes környékre költözni annak tiszta szívből ajánlom, jöjjön el, nézze meg! Sajnos az ingatlan NEM HITELEZHETŐ!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 368591
Tulajdonságok
Település: Tóalmás
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Tóalmás külterületén
Telek nagysága (m2) : 1065
Épület hasznos területe (m2) : 95
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Tóalmás, Tóalmás külterületén" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat