Betöltés...

Eladó családi ház Solymár, Rozáliasor

Ár: 49.900.000 Ft

TERVEZZEN ÚJ ÉLETET SOLYMÁRON!!!

Megvételre kínálok Solymáron, külterületen, 671 nm-es telken, egy 80 nm-es, téglaépítésű, délkeleti fekvésű, felújítandó családi házat.

A házban vegyes tüzelésű központi fűtésrendszer van, a nyílászárókat műanyagra cseréltek, de a ház többi része teljes körű modernizálásra szorul, akár két generációnak is biztosíthat otthont, mivel két külön bejárattal rendelkezik.

A település az Aranyhegyi-patak, a Jegenye-völgy, a Budai-hegység és a Pilis által közrefogott területen helyezkedik el.

Solymár legkönnyebben autóval (a 10-es útról), a Volánbusz (Hűvösvölgy felől a 64-es, a 64A, a 164-es és a 264-es, valamint az éjszakai 964-es), Árpád híd felől a 830-as és 832-es) autóbusz járataival, illetve vonattal (a Budapest–Esztergom-vasútvonalon) közelíthető meg. Solymár közigazgatási területén található a 10-es úton közlekedő, de a település belső részeit nem érintő 218-as buszjárat végállomása és utolsó néhány megállóhelye is; a nagyközség egyik különálló településrésze, a Kerekhegy pedig a 157-es buszvonalon érhető el tömegközlekedéssel.

Oktatási intézmények:
-Hunyadi Mátyás Többcélú Oktatási Intézmény
-jelenleg két intézmény három épületében foglalkoznak az óvodás gyerekekkel
-az új bölcsőde 2013 szeptemberében kezdte meg működését
-Solymáron működik az 1980-as évek legvége óta a hazai Waldorf-intézményrendszer több intézménye is, így a Panoráma utcai Waldorf Óvoda, a két épületben működő, 13 osztályos nevelést biztosító Fészek Waldorf Iskola, valamint a főiskolai jelleggel működő Waldorf Pedagógiai Intézet. Több magánóvoda (Mese Óvoda, Szivárvány Keresztény Óvoda, stb.) és családi napközi is működik a nagyközségben.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! T.E. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 345524
Tulajdonságok
Település: Solymár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Rozáliasor
Telek nagysága (m2) : 671
Épület hasznos területe (m2) : 80
Szobák száma: 3
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 226 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Solymár, Rozáliasor" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat

Hasonló hirdetések