Betöltés...

Eladó 230 nm-es Felújított Családi ház Makó

Ár: 79.900.000 Ft

Eladásra kínálunk egy lenyűgözően felújított családi házat Makón a Kertész utcában. Ez a tágas otthon három hálószobát és egy nappalit kínál, összesen 230 négyzetméteren. A belső terek teljes körű felújításon estek át, így a ház most kényelmes és modern lakóhellyé vált.
Az ingatlan jelenlegi elrendezése három kényelmes hálószobát, egy hatalmas amerikai konyhás nappalit, fürdőszobát és kamrát foglal magában. A ház fűtését házközponti rendszer biztosítja, emellett pedig egy vegyestüzelésű kazán is rendelkezésre áll. Két hűtő-fűtő klíma gondoskodik a tökéletes hőmérséklet kialakításáról. A szobák laminált padlóval, míg a többi helyiség beltéri járólapokkal van burkolva. Az összes ablak és ajtó kiváló minőségű hőszigetelt műanyagból készült.
Az udvar térkövezett, és helyet ad egy egyszeres és egy dupla garázsnak, valamint egy nagyobb hűtőháznak is. Ez a gyönyörűen felújított otthon minden igényt kielégít, és ideális választás lehet bárki számára, aki egy modern és kényelmes élettér után kutat Makó kertvárosában. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kérjük keressen bizalommal. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételi ügyek intézéséhez
Tulajdonságok
Település: Makó
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 520
Épület hasznos területe (m2) : 230
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.06.18
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 230 nm-es Felújított Családi ház Makó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Briliáns Hitel- és Ingatlanközvetítő Kft.