Betöltés...

Eladó 100 nm-es Családi ház Kerepes

Ár: 73.000.000 Ft

KEREPESEN, LÁTÓ-HEGY TETEJÉN JÓ ÁLLAPOTÚ HÁZ, NAGY KERTTEL ELADÓ!Szilasliget és Kerepes határán, a Látó-hegyen, kimondottan csendes utcában, dombtetőn fekvő, sík, 756 nm-es saroktelken áll ez az a két szinten 100 nm-es, nappali + 2 hálós, teljesen alápincézett ház.A pincében szerelőaknás garázs, műhely, tároló, kazánház kapott helyet. Az első lakószinten tágas nappali, kijárattal a teraszra, étkező, konyha, kádas fürdő, külön wc és előszoba foglal helyet, míg a beépített tetőtérben 2 nagy háló és egy zuhanyzós fürdő található.A falakon dryvit szigetelés van, az ablakok jó állapotú fatokos nyílászárók, a fűtési rendszer gázkazánról és vegyestüzelésű kazánról is üzemeltethető. A melegvizet villanybojler biztosítja.
Néhány szó a környékről:A méltán népszerű Szilasliget határán, a Látó-hegy tetején áll a ház, így a szilasligeti HÉV megálló is mindössze csak 5 perc sétára van, mely HÉV-vel 26 perc alatt az Örs Vezér terén van.Az M0-ás autópálya 7-8 percnyire van, ezzel gyakorlatilag el is érve a 16. kerület határát. Így ha a fővároshoz egészen közel, de mégis annál olcsóbban szeretne békés környezetben házat vásárolni, akkor most itt van rá a lehetőség!A közvetlen közelben könnyen elérhető az üzletek, áruházak sokasága: Aldi, Lidl, Penny, Coop, Auchan. Gyalogosan 3 percnyire van a felnőtt és gyermek háziorvosi rendelő, valamint mellettük a gyógyszertár.
Biztosan látja, hogy mennyi előnyt és lehetőséget rejt a környék. Az épületen pedig bármikor tud csinosítani, bővíteni, ha szükségét látja!Ha kérdése van, felkeltettem az érdeklődését, szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem jelezze!Várom megtisztelő hívását!
Tulajdonságok
Település: Kerepes
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 756
Épület hasznos területe (m2) : 100
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 100 nm-es Családi ház Kerepes" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gyémántfelhő Ingatlan