Betöltés...

Költözzön Az Európa Szerte Híres Hévízre És “Nyara

Ár: 78.400.000 Ft

Hévízen kínálom Önöknek ezt a barátságos otthont. A település Zala vármegye Keszthelyi járásában elhelyezkedő város. Európában egyedülálló természetes tőzegmedrű melegvizű tava világhírű, melynek köszönhetően a település Magyarország egyik első számú turisztikai célpontja. A Hévízi-tó gyógyító hatását már a rómaiak is elismerték!

Az ingatlan ennek okán kiváló befektetési lehetőséget is rejt magában! A ház Hévíz csendes zsákutcájában található, mégis közel van a centrumhoz. A központ 6 percnyi séta, a tó 8 perc míg a kedvelt termelői piac 950 méter. A Balaton 8 percnyi autóútra van.

A lakóház 1972-ben épült tégla falazattal, egyszintes lakóépülettel. A tetőtér beépíthető. Jelenlegi tulajdonosai 2017 folyamán teljeskörűen felújították. Rendezett jogviszonyú és tehermentes. A lakóház 75 m2 alapterületű, a hozzá tartozó telek pedig 294 m2. A tető cserép tető, a homlokzati szigetelés pedig 10 cm.

A LAKÓHÁZ HELYISÉGEI: 2 szoba, 1 félszoba, előszoba, konyha/étkező helyiség, zuhanyzós fürdőszoba egy helyiségben a wc-vel, terasz.

Az ablakok 3 rétegű 2 légkamrás műanyag ablakok, melyek szúnyoghálókkal felszereltek. A fűtés elektromos fűtés hőtárolós kályhákkal valamint elektromos fűtőpanelokkal. Rendelkezésre áll egy cserépkályha is valamint inverteres hűtő/fűtő klíma. A lakás költséghatékony, mivel a villanyfűtés éjszakai áramról működik. A nappali áramot 40 amperre bővítették míg az éjszakai árm 3×16 amper. A lakás biztonságáról riasztórendszer gondoskodik. Az épület alatt 18 m2 nagyságú pince található. Az udvar füvesített és térköves területén fedett kocsibeállóval és kis szerszámtároló faházzal. A bútorzat megegyezés dolga. Ez az ingatlan remek lehetőség ha hétvégente elvonulna a városi nyüzsgésből. Ha pedig befektetne egy jövedelmező ingatlanba akkor ne habozzon, hívjon fel!

Ára: 78.400.000.- forint. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!
http://www.rajkaraj.hu/property/...
Tulajdonságok
Település: Hévíz
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: IRODA
Telek nagysága (m2) : 294
Épület hasznos területe (m2) : 75
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Azonnal költözhető
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Feladás dátuma: 2024.02.18
Eddig megtekintették 208 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Költözzön Az Európa Szerte Híres Hévízre És “Nyara" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Rajka Raj Kft