Betöltés...

Eladó ház, Lovászi

Ár: 35.000.000 Ft

Eladó egy felújított, szigetelt tégla épületű 106 nm-es családi ház, Lovászin, Zalában. Ez a vonzó lehetőség egy szerkezetileg stabil, kiváló állapotban lévő otthon, amely bőséges teret kínál, a maga nappali+ 3 szobájával az új tulajdonosoknak.
Az ingatlan lenyűgöző gyümölcsfákkal büszkélkedhet,, összesen több mint 5000 nm területen, amelyek bőséges termést ígérnek évről évre, biztosítva az egészséges életmódot és a kert szeretetének ápolását.
A ház nemcsak kívülről, hanem belülről is megújult: modern és praktikus belső terekkel várja új lakóit, akik azonnal otthon érezhetik magukat ebben a meleg és barátságos környezetben.
Lovászi, ahol az ingatlan található, egy csendes, békés település Zala megyében, amely tökéletes választás azok számára, akik a természet közelségét és a nyugodt, vidéki életet keresik. A környék ideális a kikapcsolódásra, a túrázásra és a szabadidős tevékenységek széles választékára, amelyek mind hozzájárulnak a kiegyensúlyozott életmódhoz.
Amennyiben a hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen bizalommal!Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!
Tulajdonságok
Település: Lovászi
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 5413
Épület hasznos területe (m2) : 106
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.08.06
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó ház, Lovászi" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Duna House - Zalaegerszeg