Betöltés...

Eladó családi ház Göd, Újtelep részén

Ár: 95.000.000 Ft

Göd Újtelep részén eladó háromszintes családi ház jó állapotú melléképülettel, 1500 nm-es belterületi, összközműves telken.
A betonfödémes, cserépfedésű ingatlan a 80'-as években épült duplán rakott ikersejt téglából, így közel 43 cm-es falazattal rendelkezik. Új thermoüveges nyílászárók vannak, és a tető síkja is kapott szigetelést a jó hőtartás céljából. A fűtést és a meleg vizet gázcirkó biztosítja, mely jó nagy acéllemez radiátor paneleken adja le a hőt. Igény esetén a régi vegyestüzelésű kazán is beüzemelhető. Az elektromos hálózat 3 x 16 Amper, a kis házban ipari áram, a nagyban éjszakai áram is rendelkezésre áll. Az ingatlan 80 nm alapterületű, a szuterén szinten az aknás garázson kívül kazánház, és egy tároló lett kialakítva, illetve innen indul csigalépcső, így lehetőség van a szintek között belső átjárásra.
A magasföldszinten két bejárat is van, mindkettőből egy tágas étkezőnek, és előtérnek használt részbe lépünk. innen nyílik egy konyha, kamrával, egy fürdő, egy különálló wc, és egy tágas nappali. A nappali 2 bejárattal rendelkezik, így könnyedén alakítható 2 szobává. Az emeleten 3 szoba (egy erkélykapcsolatos), és egy jelenleg tárolónak használt helyiség található. Ez vizes helyiségnek könnyedén kialakítható. Emellett még a tetőtérnek vannak be nem épített részei, igény esetén.
Hogy kinek ajánlom? Aki 2 generációnak vásárol, hiszen a kis ház is jó állapotú, akár vállalkozásnak is helyet adhat. Jelenleg egy légterű, de kézmosó van kis bojlerrel, és a fűtés is ki van alakítva. De annak is ajánlom, aki a hatalmas kertet hasznosítani tudja. Itt kút is található, illetve ólként használt épület. Az ingatlan világos, jó a benapozottsága, köszönhetően a sok nyílászárónak, tágas tereknek.

Kikapcsolódásra a gödi Termál fürdő (télen is nyitva, meleg vizű kültéri medencéjével), a tenisz- és padelpályák, a gödi Szakáts-kert horgászáshoz, a Duna-parton vezető kerékpárút, melyen Szokolyáig tekerhetünk, a Homoksziget, vagy a part menti étkezdék, parkok szolgálnak.

A közelben 345 buszjárat (Vác és Göd között közlekedik) megállója, az autós közlekedést pedig a közeli M2 autópálya felhajtó segíti.

Hitelre van szüksége a vásárláshoz? Érdekli az új 2024-es családi otthonteremtési kedvezmény?
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 360002
Tulajdonságok
Település: Göd
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Újtelep részén
Telek nagysága (m2) : 1500
Épület hasznos területe (m2) : 260
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 3
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 187 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Göd, Újtelep részén" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat