Betöltés...

Különleges otthon várja új lakóit Győrladaméron

Ár: 97.000.000 Ft

Győrladaméron kínálom Önöknek ezt a kivételes otthont csodálatos udvarral csendes, nyugodt környezetben. A település a megyeszékhelytől 10 km-re fekszik, míg Mosonmagyaróvártól 32 km-re. Az ingatlan rendezett jogviszonyú, tehermentes családi ház. 1993-ban épült tégla falazattal, 2011-ben pedig teljeskörű felújítás történt. A lakóház 2 szintes, 140 m2 összterülettel, a hozzá tartozó telek pedig 1054 m2. A ház részben alápincézett.

AZ ALSÓ SZINT HELYISÉGEI: előszoba, tágas és világos nappali helyiség (44 m2), konyha, spejz, sarokkádas fürdőszoba, wc külön helyiségben.

A FELSŐ SZINT HELYISÉGEI: 3 nagy méretű szoba ( 14m2+14m2+13m2) előtér, zuhanykabinos fürdőszoba egy helyiségben a wc-vel, gardrób szoba és dupla erkély mely 2 szobából nyílik.

Az emeleti szintre kényelmes kialakítású lépcsőfokokon jutunk fel. A nyílászárók műanyagok, reluxával ellátottak és részben szúnyoghálósak. A fűtés gáz/cirko fűtés + vegyes tüzelés. A lakás inverteres klímával felszerelt mely kellemes hőfokot biztosít a meleg nyári napokon. A lakásba riasztórendszer is be van kötve. Az udvar gyönyörűen rendezett, parkosított, területén kis halastóval és grillezővel, 10 m2-es szerszámtároló kisházzal. Az öntözés kútról megoldott. Az otthon folyamatosan rendben tartott,rendezett udvarral, így remek lehetőség azok számára akik gyors lakhatást keresnek a felújítás gondjai nélkül. A kifizetést követően azonnal költözhető. Ára: 97.000.000.- forint. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!
http://www.rajkaraj.hu/property/...
Tulajdonságok
Település: Győrladamér
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: IRODA
Telek nagysága (m2) : 1054
Épület hasznos területe (m2) : 140
Szobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Klíma
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Feladás dátuma: 2023.05.26
Eddig megtekintették 153 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Különleges otthon várja új lakóit Győrladaméron" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Rajka Raj Kft