Betöltés...

Vidéki Nyugalom Várja Arakon Csodálatos Telekkel

Ár: 56.000.000 Ft

A Halászi községhez tartozó Arakon kínálom Önöknek ezt az igazi falusias jellegű rendezett otthont. A családi ház tégla építésű ház parasztház jelleggel, 108 m2 alapterülettel + 8 m2 nyári konyha, a hozzá tartozó telek pedig 737 m2 nagyságú. A lakóépületet 2010 folyamán teljeskörűen felújították. (villany és vízvezetékeket is) a tetőt pedig 2006-ban cserélték. A homlokzati szigetelés 10 cm.

A LAKÓHÁZ HELYISÉGEI: 3 szoba melyből az egyik jelenleg nappaliként funkcionál, konyha, zuhanyzós fürdőszoba egy helyiségben a wc-vel, tornácos jellegű előszoba.

AZ UDVAR HELYISÉGEI: nyári konyha (8 m2), háztartási helyiség infraszaunával, 2 db melléképület, valamint egy lemez garázs beton alappal.

A nyílászárók műanyagok redőnyökkel és szúnyoghálókkal felszerelve. A fűtés gázfűtés radiátoros hőleadással mely wifis rendszerről akár telefonról is működtethető, valamint a vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. Az otthon inverteres hűtő/fűtő klímával is felszerelt. Az udvaron 20 m2-es fedett terasz található, ahonnan “nyári konyha” nyílik 8 m2 területen, valamint a kazánház melyben egy elektromos működésű infraszauna is található. Az udvarban 2 mellékhelyiség is áll (fatároló és műhely) valamint egy lemez garázs beton alappal. Az udvar rendezett, kedves része az otthonnak. Öntözése vert kútról megoldott. Kiváló lehetőség ha csendes környezetre vágyik egy a városhoz közel eső településen! Ára: 56.000.000.- forint. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!
http://www.rajkaraj.hu/property/...
Tulajdonságok
Település: Halászi
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: IRODA
Telek nagysága (m2) : 737
Épület hasznos területe (m2) : 108
Szobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Garázs
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.09
Eddig megtekintették 54 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Vidéki Nyugalom Várja Arakon Csodálatos Telekkel" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Rajka Raj Kft