Betöltés...

Két generációs, felújított családi ház eladó

Ár: 85.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó Békés város frekventált részén fekvő, rendkívüli adottságokkal rendelkező családi ház és üzlet. Az ingatlan egy 700 m2 alapterületű belvárosi telken található, 265 m2 hasznos alapterületű, tégla falazatú, 5 szobás, két fürdőszobás, két szintes családi ház.
Az épületet 2021-ben újították fel, melynek keretében korszerűsítették a fűtésrendszer, hőszigetelt fa nyílászárók lettek beépítve, cserélve lettek a villanyvezetékek plusz 15 KW teljesítményű napelemrendszer került kiépítésre, valamint 5 db prémium minőségű hűtő-fűtő klíma berendezés lett felszerelve. A munkák elvégzését követően teljes belső festés megtörtént, és a padlástér hőszigetelését is elvégezték. Ezeknek a széleskörű felújításoknak köszönhetően, egy nagyon energiatakarékos, jól lakható, több generáció együttélésére is alkalmas, szép családi ház lett belőle. A ház földszinti része akadálymenyesítve lett, az udvar és a járda térkő burkolatot kapott.

Az ingatlan melléképületi része üzlet és vállalkozás működtetésére lett kialakítva. Az üzlet vegyes boltként működik és emellett utánfutó kölcsönző is üzemel.
Az ingatlan a működő vállalkozással és annak teljes árukészletével együtt eladó! A vállakozás tevékenységi körének a bővítése jelenleg folyamatban van.

Az frekventált elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan jól megközelíthető. A közelben megtalálhatók boltok, gyógyszertárak, közintézmények, piac, iskola, óvoda melyek gyaloglással néhány perc alatt könnyen elérhetők.

Amennyiben ez az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal. 
Az ingatlan megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges. Keressen a 30/3865745 telefonon.


A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Békés
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Durkó
Telek nagysága (m2) : 700
Telek beépíthetősége (%): 30
Épület hasznos területe (m2) : 265
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Napelem, hűtő-fűtő klímák, működő üzlet
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 109 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Két generációs, felújított családi ház eladó" című hirdetést látja. (fent)