Betöltés...

Két generációs családi ház eladó a Dunakanyarban!

Ár: 92.000.000 Ft

Tahitótfalu Tahiban, a Szentendrei-szigetre vezető híd közelében, a dunai oldalon 1984-ben, egy háromgyerekes nagycsalád számára épült 2 szintes, duplakomfortos családi ház, 500 m2-es telekkel.
Azóta a gyerekek felnőtté válásával – a család mindenkori alakulásának függvényében – mindig az éppen aktuális igényeknek megfelelően alakítottak ki újabb és újabb lakrészeket (a fotók között az eredeti alaprajz található).

A ház funkcionalitása:
Az ingatlan 2 lakószintje szintenként 145 m2-es alapterületű. Az épülethez kapcsolódik egy kb. 50 m2-es barkácsolásra és tárolásra is egyaránt alkalmas műhely. Ugyancsak a földszinten található a kamra, a kazánház és a tüzelőanyag tároló.
Az épület alatt pince van.

Elrendezés:
Az első lakószinten (az alaprajz szerinti garázs helyén) kialakítottak egy 1 szobás külön lakrészt, kertre nyíló terasszal. Ideális a legifjabb generáció részére, de kényelmes lakása lehet idős szülőnek, nagyszülőknek is.
Ezen kívül, a földszinten és az emeleten összesen 2 nappali, 5 hálószoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba, 2 nagy nyitott terasz, 1 fedett terasz található. Két külön lakásra szétválasztható.

Műszaki állapota:
Folyamatosan karbantartott, korszerűsített, műanyag szigetelt ablakok, új, műanyag bejárati ajtó, beépített gépesített konyhák jelzik. Az emelet légkondicionált.
Fűtése gázzal működő központi fűtés radiátorokkal, és egy vegyes tüzelésű kazán, igény szerint működtethető. A fölszinti nappaliban alternatív fűtésként lemezkandalló is üzemel.

A kert füvesített pihenő kert, néhány árnyat adó fenyővel.
2 gépkocsinak beálló biztosított.

Otthon és nyaraló a Dunakanyarban!

Elhelyezkedése kivételesen előnyös, a kiemelt turisztikai lokáció előnyei egész évben élvezhetők, egyaránt kedvelt lakó- nyaralóhely. Télen-nyáron kitűnő infrastrukturális ellátottság biztosított. TESCO, Rossmann, kis szaküzletek, helyi termelői piac stb.

A Dunakanyar és a Pilis festői tájai, kiránduló célpontjai, történelmi nevezetességei népszerű, kedvelt kirándulóhelyek. Télen Visegrádon sípálya működik. Tahi Duna-parti település, ahol a strandolás és vízi sportolás is egyaránt engedélyezett.

Közlekedése Visegrád és Budapest felé is kiváló. Akár gépkocsival, akár Újpest-Városkapu megállóból induló menetrend szerinti autóbusszal, de még kerékpárral is könnyen elérhető.
A távolsági buszmegálló szinte a ház előtt van, ahol a szentendrei HÉV végállomásától induló minden dunakanyari autóbusz is megáll.

Korrekt ár-érték arány!

IRÁNYÁRA: 92 000000 Ft

Érdeklődő hívását és megtekintésre alkalmas időpont javaslatát a hét minden napján várom!
Tulajdonságok
Település: Tahitótfalu
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Küry Klára
Telek nagysága (m2) : 592
Épület hasznos területe (m2) : 280
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 3
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2024.10.16
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Két generációs családi ház eladó a Dunakanyarban!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alkotás