Betöltés...

Eladó családi ház Gyömrő, Csendes utcában

Ár: 125.900.000 Ft

Gyömrő Maglóddal határos részén megvételre kínálok egy 2 generációs, 240 nm-es, két teljesen elkülönült "lakásból" álló (120-120 nm), nagyon masszívan megépített, és különleges minőségű anyagokkal teljes mértékben felújított családi házat, 1250 nm-es, parkosított, garázzsal (45nm) és egyedi szaletlivel rendelkező gyönyörű telken.

A világosság, a nagy terek, és a különleges atmoszféra jellemző az ingatlanra.

A ház 1989-ben épült 38-as Porotherm téglából, és a felújítás során 20 cm-es grafitos szigetelést kapott, melynek köszönhetően a rezsiköltség rendkívül alacsony.

Az ingatlan 2020-ban nagy felújításon esett át, mely a következőkre terjedt ki:
-kondenzációs (Bosch) cirkó kazánok beépítése (külön kazánok mindkét lakáshoz),
-víz és lefolyó vezetékek cseréje,
-fürdőszobai burkolatok cseréje,
-20 cm-es grafitos, homlokzati hőszigetelő rendszer kiépítése,
- 3 rétegő német műanyag nyílászárók (0,5 hőtényező) kiépítése,
-automatikusan vezérelhető (smarthome okosotthon vezérlő), hőszigetelt alumínium redőnyök kiépítése.

Az ingatlan színezése az új tulajdonos színigénye szerint történik meg.
Minden ablakon fix alumínium keretes szúnyogháló található.

A felújítás minden egyes lépése dokumentálva van (fotók).

Az ingatlan két teljesen különálló lakásból áll, melyeknek a közmű fogyasztása külön almérő órákkal mérhető.

A felső lakás stabil külső műkő lépcsőfeljáróval közelíthető meg.

Elosztás:

FÖLDSZINTI LAKÁS: a bejárati ajtón belépve egy hatalmas 30 nm-es étkező hall fogadóhelyiségbe érkezünk, innen nyílnak a további belső helyiségek. 30 nm-es nappali, 2 hálószoba (az egyikből egy külön fürdőszoba), konyha spájzzal és a nagy fürdőszoba található ezen a szinten.

Külső bejárattal közelíthető meg a kazánház, melyben a kondenzációs kazán mellett megtalálható egy nagy vegyes tüzelésű kazán is. A kazánház alatt található egy hangulatos, kisméretű téglával kirakott kis pince is mely kb. 10 nm-es.
A lakás tartozéka a nagyméretű gardróbszekrény, fürdőszoba szekrény és a beépített konyhaszekrény a (Bosch) beépített gépekkel együtt.

EMELETI LAKÁS: A lakásba belépve egy kb. 5 méteres folyosóra lépünk, innen nyílik egy kis szoba, fürdőszoba, konyha spájzzal, nagyméretű étkező, 30 nm-es nappali és egy nagyméretű hálószoba (mely igény esetén kettéválasztható tovább növelve a helyiségek számát) a szobák hagyományos minőségi parkettával borítottak, az emeleten található még egy kisebb télikert és két kis erkély is. A lakás tartozéka a nagyméretű gardróbszekrény, fürdőszoba szekrény és a beépített konyhaszekrény a (Gorenje) beépített gépekkel együtt. Az emeleti részen egy Mitsubishi klíma került beépítésre, növelve a komfortot.

PADLÁSTÉR: Az padlás egész területe colos deszkával van lefedve mely alatt 20 cm szigetelés található, (így szigetelve az emeleti lakást). A padlástér igény esetén beépíthető KB 80-nm, melyhez az egykori építtető a falak alapjául szolgáló alsó falakat tovább építette.

GARÁZS: Téglából épült kb. 44 nm-es épület melyet szintén Bramac betoncserép fed, és egy tároló padlástérrel is rendelkezik. A garázs két autó számára biztosít beállási lehetőséget és mellette egy kis műhelynek is marad hely. Gépjárművel egy 5 méteres kapun lehet beállni, ezen felül egy személy bejáró ajtó is található. Az utcától a garázsig széles kényelmes térkövezett út vezet, melyen kb. még 8 autó parkolása lehetséges telken belül. Az épületet akár külön lakásként is lehet hasznosítani.

KERT: a telek 1250 nm melynek az első részén találhatók az épületek és a térkövezett részek. A fennmaradó kb 800 nm-es rész parkosított, mely tujákkal, bokrokkal, egy hatalmas ezüstfenyővel és fűzfával díszített. A kert nyugalmát a kerítés mellett végigültetett hatalmas 5 méter magas smaragd tujasor biztosítja, ezáltal a szomszédoktól jól elszeparáltan tevékenykedhetünk a kertben. A kert tartozéka egy rönkfából készült nádfedeles kiülő 10 személyes asztallal és paddal, mely szintén komoly minőséget képvisel. A hangulatos kiülő mellett helyet kapott egy bográcsozó is. A kert locsolását egy 18 méter mély, ásott gyűrűs kútról oldhatjuk meg, melyben 5 méteres vízoszlop van.



Az ingatlan rendelkezik a jegyző által kiállított két generációs ház tanúsítvánnyal, mely alapján a dupla rezsitámogatott gázmennyiségre jogosult.
Jelenlegi fogyasztási adatok : 144 m3 gázátalány, 200kw áramfogyasztás/hó

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, várom a hívását a hét bármelyik napján. kd ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 348667
Tulajdonságok
Település: Gyömrő
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Csendes utcában
Telek nagysága (m2) : 1250
Épület hasznos területe (m2) : 260
Szobák száma: 7
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 167 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Gyömrő, Csendes utcában" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat