Betöltés...

Befektetési ingatlan eladó

Ár: 14.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Befektetők figyelem!

Családi okok miatt eladóvá vált Mátételkén egy 1984-es építésű vályog ingatlanom 1/1 részben két tulajdonostól mely haszonélvezeti joggal terhelt egy 58 éves költözni vágyó férfi által.
Hivatalosan 1725nm-es telken fekszik, melynek nagyjából fele szántásra, mezőgazdálkodásra is alkalmas a talaj minőségének köszönhetően, többi része természetes módon füvesített és fákkal gazdagított. A telken található továbbá két fészer melyek állapota nem tökéletes, de az évek során jó szolgálatot tett. Két csirkék vagy malacok tartására alkalmas ól is ki van alakítva.
Az ingatlan nagyjából 70nm alapterületű (+padlás), egybenyitott konyha és előszoba, zárható ablakos fürdőszoba és két külön zárható hálószoba található benne. A fűtésről központi fatüzelésű kazán gondoskodik (két radiátort melegít a szobákban és a légfűtés a többi helyiséget látja el), a melegvízről egy idén cserélt 120L-es Bosch bojler melynek saját, kapcsolt fázisa van így az országban a lehető legkedvezőbb árfolyamon működhet. Az ingatlan ipari 3 fázissal (nagy teljesítményű gépek remek terheléselosztással üzemeltethetőek) és 10 éve teljesen réz kábelekre cserélt villamos hálózata van, a felujítás nagyjából 2 millió forintba került az előző tulajok elmondása alapján.
Csendes környéken található, Baja 30 perc autóval, egy közeli város szórakozási, munka- és bevásárlási lehetőségekkel pedig csak 10 perc, tömegközlekedéssel 12, melyhez a megálló 600 méteren belül található.
Kis-és nagycsaládok számára ideális akik szeretnének elszakadni a nagyvárosi nyüzsgéstől mégsem szeretnének a semmi közepén kikötni. Óvoda, posta és egy vegyesbolt is található 1km-es körzetben. Önellátók számára a kert ideális választás, 12 különöző gyümölcsfa és megfelelő méretű termőterület várja őket.
Nagyjából 20köbméteres emésztő és saját ásott kút segít a függetlenségben.
Víz és elektromosság bekötve, földgáz nincsen.
Az alap állapota kérdéses, helyenként foltok vannak a falon, van ahol a vakolatot is ledobta, valószínűleg ez javításra szorulna.

Az ingatlant jelenleg egy 58 éves ember lakja aki elmondása szerint 5 éven belül költözne így befektetőként is ideális választás lehet ez az ingatlan mind rövid, mind pedig hosszú távú célokkal.

Üzenetben tudok küldeni több képet is.
AZ ÁR ALKUKÉPES, KÉREM KERESSENEK BÁTRAN!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Mátételke
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Radnóti Miklós utca
Telek nagysága (m2) : 1725
Épület hasznos területe (m2) : 70
Szobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Vályog
Extrák: Kocsi beálló
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 142 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Befektetési ingatlan eladó" című hirdetést látja. (fent)