Betöltés...

Egerszalókon jó elosztású családi ház eladó

Ár: 38.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Egerszalók csendes utcájában felújított, 2 szintes családi ház eladó. Az eredeti, magas alapra, tufából épült házat 2005-ben B38-as téglából épült bővítéssel láttak el. Ekkor cserélték ki a nyílászárókat/redőnnyel, az összes vezetéket, a fűtést, a tetőt (teljes ácsolattal együtt), az összes burkolatot, valamint kívülrő szigeteléssel és nemes vakolattal látták el. Egy teljes felújításon esett át a ház.

Az alsó szinten a kazánház és 2db helység található. Jelenleg vállalkozás üzemel benne, de akár egy második, saját bejáratú lakrészként is berendezhető. Ezen a szinten a burkolat járólap, itt is minden helyiségben radiátor van. Itt van még a 2 autó beállásos garázs (48nm) és egy tároló.

A felső szinten kiváló elrendezésű, felújított, tágas terekkel rendelkező lakótér kapott helyett. Ezen a szinten 3 tágas hálószoba, 2 fürdőszoba, wc, gardrób, konyha/étkező/nappali, kamra, lépcsős kapcsolat a garázzsal és a terasz került kialakításra. A teraszkapcsolatos konyha+étkező+nappaliból csodás kilátás nyílik a környékre, amit a természet megnyugtató közelsége igazán hangulatossá tesz. A házban hideg-meleg burkolat váltakozik..

Kiválóan alkalmas a ház egy család számára, akik otthonról dolgoznának, vagy szeretnék, hogy a nagyi odaköltözzön. Elhelyezkedése miatt a falusi turizmus résztvevőjeként is üzemelhet.

Amennyiben az Ingatlan Eger Kft. hirdetése felkeltette az érdeklődését, kérem ezt jelezze az alábbi telefonszámon!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Egerszalók
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Petőfi Sándor
Telek nagysága (m2) : 1313
Épület hasznos területe (m2) : 270
Szobák száma: 4
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 117 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Egerszalókon jó elosztású családi ház eladó" című hirdetést látja. (fent)