Betöltés...

Dunakiliti nagy családi ház nagy telekterülettel eladó!

Ár: 77.050.000 Ft

Nagy házat szeretne alacsony rezsiköltséggel?
Három különálló lakrész, két garázs, lovak tartására alkalmas közműves melléképületek 1524 nm telekterületen!
Az ingatlan Szlovákiából is könnyen elérhető, Dunakilitin, a megyeszékhelytől, Győrtől 45 km-re észak-nyugatra, Mosonmagyaróvártól 12km-re észak-keletre fekvő fekvő szigetközi településen, annak Tejfalusziget nevű részén található. Megközelítése szilárd burkolatú úton akadálymentes. A tömegközlekedési eszközök közül a helyközi busz megállója kb. 80 méteren belül elérhető.
Jó műszaki és esztétikai állapotú, 1998-ban épült 3 generációs, összesen 5 hálószoba, 2 nappali, 3 konyha, 3 fürdő elosztású, tégla szerkezetű, összkomfortos lakóház.
A 142 nm-es területű, tágas ingatlan egy hagyományos építésű, földszint, tetőtér szintosztású, jelen állapotában háromgenerációs lakóház. Alaprajzi kialakítása a mai kor igényeinek is megfelel, az önálló lakóterek külön is használhatók.
Tájolása az udvar iránya - DK, innen érhető el a főbejárat, másodlagos bejárata a garázsok felől lehetséges, a földszinti és tetőtéri lakrészek közös szélfogóból nyíló lépcsőházról megközelíthetők. A lakóterek hűtéséről klímák gondoskodnak.
A telken található még egy különálló pince és fúrt kút is öntözési céllal. A nyárikonyhát és az állattartásra alkalmas melléképület a magába foglaló épületrész vízvétellel, -elvezetéssel, villany közművel rendelkezik. Az ingatlan fűtése gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról is megoldott, jelenleg több évre való faanyagtartalékkal rendelkezik az ingatlan, így rezsiköltségre kizárólag az elhasznált áram és ivóvíz mennyiségre korlátozódik!
Tulajdonságok
Település: Dunakiliti
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 1524
Épület hasznos területe (m2) : 142
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 2
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Dunakiliti nagy családi ház nagy telekterülettel eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Mov-Ing Home