Betöltés...

Budafok legjobb részén olcsón családi ház eladó felvehető!

Ár: 195.000.000 Ft

Nagy és kis Családosoknak, Nagyon Ajánlom! Budafok Legjobb Részén Gádor Úton fent a hegyen /közelben a régi Balatoni út/, 3 Szintes Családi Ház, 200 Nöl Telekkel, ELADÓ JÓ ÁRON! Felül 3,5 Hálószoba, Lent Nappaliból kimehet a kertbe! Fürdő-Wc lent és fent. Legalul 2 Nagy Helység Pince, Tároló Akár ott Bodyterem is lehet . Tetőtér kb: 100 m2 Beépíthető HA Szeretné. Bővithető Is! Akár felül lehet Önnek, 2 lakás is, alakithat ki több konyhát is! Hivjon És Nézze MEG Kiváló Ajánlatom, Tényleg Jó Áron Adom, Közel Van Minden Óvodák- Iskolák. Patika Orvosi Rendelő Mellettünk. Nagyon Csendes Jó Környék, Rendes Szomszédokkal. Jó Levegő szép környezet. Ide ne irj kérlek, mert nem látom, vagy inkább hivjál vagy email: eviherceg@gmail.com-ra ! Hivjon ha megnézné! Olyan drágák a lakások, ezért az árért csak egy lakást kapna és hol van akkor a telek, szinte megfizethetetlen, hogy milyen jó kiülni nyáron és télen is kertbe kimenni! Csodálatos, csend és nyugalom fogja körülvenni a fárasztó esti hazatérésnél!
Legjobb egy családi ház külön lenni mindenkitől, na és persze bármit el tud rakni, jó nagy hely van, egy lakásba szinte semmit sem! Különálló telekkel, csendes nyugalmas részen, jó levegőn! Tetőtér épitésével CSÓK felvehető. Ára: most csak: 195 Millió 1986-ban épült nagyon fiatal ház. Sok ház itt sóskuti mészkőből épült, Budafokon. Ne döljön be, mert mind vizesek! Mobil: 06-70-671-4112 Csere lehetséges, ház kisebbre , vagy Bazilika környéki lakásra is, vagy 2 lakást is beszámitok lakást, épitési telket is.
https://www.youtube.com/watch?v=M7SMysnkKnM&t=135s
https://www.youtube.com/watch?v=895KHRky9hA
https://www.youtube.com/watch?v=...
Tulajdonságok
Település: XXII. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Gádor utca
Telek nagysága (m2) : 270
Telek beépíthetősége (%): 40
Épület hasznos területe (m2) : 150
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 2
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: Nagy teraszok, riasztó, garázs, 5 kocsibeálló
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2023.08.10
Eddig megtekintették 523 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Budafok legjobb részén olcsón családi ház eladó felvehető!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: HERCEG ÉVA