Betöltés...

Exclusive ékszertároló doboz, 16 rekeszes, 2 szintes, dupla tükörrel

Ár: 6.490 Ft

Exclusive ékszertároló doboz, 16 rekeszes, 2 szintes, dupla tükörrel

Exclusive megjelenésű ékszertároló doboz, 16 rekeszes, 2 szintes, dupla tükörrel, zárható, fekete színben
Az ékszertároló doboz lehetővé teszi, hogy ékszereiről stílusosan gondoskodjon, megvédje azokat a sérülésektől, egyúttal gyönyörűen mutat. Használjon egy kifejezetten erre a célra tervezett ékszertárolót, melyben értéktárgyait tökéletesen elrendszerezve és biztonságban tarthatja egy helyen. Az elegáns és időtlen minta, a letisztult forma és a fém zárszerkezet mind-mind hozzájárulnak az esztétikus és vonzó megjelenéshez.
Az ékszertároló tartalmaz egy kivehető betétet, amelyen 2 rekesz van a gyűrűknek, 4 további rekesz egyéb más ékszereknek, és egy kivehető, hordozható, kisebb tárolót. Alatta került kialakításra további 6 rekesz, 2 betétes rész az órák vagy karkötők számára és 1 nagy téglalap alakú rekesz a nagyobb értéktárgyaknak. A rekeszek puha anyaggal vannak bélelve, hogy megvédjék a benne elhelyezett ékszereket a karcolásoktól.
A doboz első szintjén található egy kivehető tároló, amely egy kisebb tükörrel és pattintható zárral ellátott. Ez 6 kisebb és 1 nagyméretű rekesszel rendelkezik. Tökéletes lesz arra, hogy több nyakláncot, fülbevalót, gyűrűt vagy karkötőt vigyen magával egy utazásra. Könnyen elfér bármelyik kézi- vagy kozmetikai táskában, és lehetővé teszi, hogy mindig magánál tartsa.
Az ékszertároló belsejében egy dönthető tükör található. Tökéletes az ékszerek felhelyezéséhez és sminkeléshez is. A tükör alatt egy tárolórekesz található, amely lehetővé teszi, hogy a legértékesebb ékszereit ott tárolja.
A láda a mellékelt kulcsnak köszönhetően zárható, így biztosak lehetünk benne, hogy rajtunk kívül senki nem nézi meg és nem használja a láda tartalmát, ez az értékes tárgyak további védelmét jelenti.
Tulajdonságok:
Tágas, 16 rekeszes kialakításKét tárolószintHordozható kisebb tárolóPuha bélelésBelső tükrökEsztétikus megjelenésBiztonságosan zárhatóSzín: feketeAnyag kívül: PUAnyag belül: szövetszálas és MDFMéretek: 25,5×25,5×30 cmSúly: 1,45 kg
A csomag tartalma:
1 db ékszertároló doboz fekete színben1 db kulcs

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kisbútorok
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Exclusive ékszertároló doboz, 16 rekeszes, 2 szintes, dupla tükörrel" című hirdetést látja. (fent)