Navigáció - szűrő
Betöltés...

Szakkönyv Könyvek

Hirdetésfigyelő
Könyvek rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Szakkönyv
További 510 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 83 db hirdetés helyett 593 db hirdetés között böngészhet..
83 találat - 7. oldal / 9 oldal
800 Ft
Egy 1230-ban keltezett ajándékozási szerződés említi a legősibb soproni szőlőfajtákat, a furmintot, a ferhéfoltost, a barnaszőlőt (vadfeketét), a gyöngyfejért, valamint a...
2025.05.16
580 Ft
Valamikor régen, boldog háborúelőtti időben, kétféle polgári háziasszonyt ismertünk. Az egyik – a jó háziasszony – kulcscsörgető, tűzrőlpattant, örökké izgatott menyecske...
2025.05.16
1.400 Ft
Az 1956-ban megjelent Revolveresztergák című könyvem alapvető célkitűzése felhívás volt a nagytermelékenységű revolveresztergák gazdaságos kihasználására. Akkor a...
2025.05.16
1.200 Ft
Káli István - Közlekedési automaták áramellátása - Eladó - Webáruházban kapható!
2025.05.16
690 Ft
Paulette Fischer Édességek - 63 recept antik (Pesti Szalon Könyvkiadó), 1991 61 o., puha kötés, jó állapotú 690.-
2025.05.16
980 Ft
Mária Hajková Vaból, halból, gombából készült ételek antik (Madách Könyvkiadó), 1988 231 o., kemény kötés, jó állapotú 980.-
2025.05.16
4.242 Ft
A vega burger napjainkban az egyik legtrendibb étel: izgalmas, étvágygerjesztő és annyira finom, hogy a vegetáriánusok mellett a húsevők is örömmel válogatnak a különlegesebbnél...
2025.05.16
960 Ft
Gulyás Judit, Szeleczky Ildikó Európa asztalai - Tables of Europe - Les Tables D'Europe magyar-angol-francia nyelven antik (Vendégvárás Művészete Egyesület), 2004 92 o., puha kötés, jó...
2025.05.16
2.958 Ft
Rita Vitt pálinkamester immár húsz éve egyesíti likőrreceptjeiben a virágok és gyógynövények sokoldalú aromáit. A különleges és néha ritka növényekből készülő...
2025.05.16
800 Ft
Péter György, Szilágyi Tamás Ofszettechnológia Ipari szakkönyvtár antik (Műszaki Könyvkiadó), 1976 415 o., kemény kötés, jó állapotú 800.-
2025.05.16