Ha valakik, akkor nagymamáink aztán igazán tudják, mitől lesz egy sütemény felejthetetlen élmény, gyermekeik és unokáik kedvence. Megtanulták ők is a saját édesanyjuktól,...
E kötet a 2009-ben immár tizenharmadik alkalommal megrendezett nagy sikerű kalocsai Paprikás Ételek Főzőversenyén részt vevő 68 csapat - fotóanyaggal gazdagon illusztrált-receptjeit...
A recepteket írta és az ételeket készítette Garaczi János és Heródek János - Megjelent a Tanyacsárda alapításának 25. évfordulójára (magyar-angol-német nyelven)
Mercz Árpád munkássága felöleli a szőlőfeldolgozás és borkezelés minden területét. Könyvében a helyes borkészítés alapjait mutatja be a legkorszerűbb ismeretekkel és mindenki...
A Napsütötte ízek szakácskönyvsorozat megismertet minket azzal a móddal, ahogy eleink sütöttek, főztek, ettek és ittak, olyan alapanyagok felhasználásával, melyek ma is...