Változatlan tartalommal, új külsővel jelent meg 2007-ben Receptvarázs sorozatunk. Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes...
Hazánkban a baromfihúsok nagy része a legolcsóbb húsfajták közé tartozik. A szárnyashúsoknak jelentős a fehérjetartalma, energiatartalma viszont csekély, könnyen emészthetők, ezért...
Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F....
A Villány-Siklósi borvidék a kiváló vörösborok tárházaként ma már turisztikai állomássá vált a gasztronómiai örömök élvezőinek körében. A Vinotéka-sorozat Villányi borok...
Szívesen enne egy süteményt, de nincs kedve a fáradságos méregetéshez? Akkor a bögrés sütemények éppen Önnek valók: a csokis kuglóf, a mandarinos-mandulás süti, vagy a meggyes...