Olasz lakoma Szűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliai konyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem...
A díszkötéses sorozat újabb kötete is kulináris utazásra hívja olvasóinkat, ezúttal a halaknak és a tenger gyümölcseinek a világába. Külön e kiadványhoz készített csodálatos...
Brutális kaják Megjelent Fördős Zé legújabb könyve, a BRUTÁLIS KAJÁK! Az egészben sült húsok mellett a vitamin-, a folyadék- és a cukorbevitelt is szem előtt tartva...
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati ismeretek tárházát,...
Sportfood Szeretne egészségesebben táplálkozni, netán rendszeresen mozog, és biztosítani szeretné szervezetének a szükséges tápanyagokat? Akkor ez a könyv Önnek szól! A könyv...
A legújabb házi cukrászat kézikönyve Házi czukrászat czimű kézi-könyvecskémnek a múlt évben megjelent III. kiadása is teljesen elfogyott, mely jelenség eléggé bizonyítja művem...
99 palacsinta Nem ismerek olyan embert, aki ne szeretné a palacsintát. Ki édes, ki sós töltelékkel, összehajtva, feltekerve, batyunak formázva, rakottasként, metéltre vágva vagy...
Útmutatás a must és a bor helyes kezelésére Tisztaság a helyes borkezelés első feltétele. Ha a gazda szüretelő házában és pincéjében állandóan nagy gondot fordít a tisztaságra,...
Les effets positifs de la cuisine hongroise saine A megfelelő étrend fontos szerepet játszik játszik abban, hogy megőrizzük egészségünket. Az ősi magyarok tudták a gyógynövények és...