Tankönyv a vendéglátást és idegenforgalmat tanulók számára. Az ország borvidékei, híres szőlőtermelő tájainak hagyományai, jellemző borai, a sörfőzés története, folyamata, a...
Fényes Elek 1851-ben kiadott nevezetes Geographiai szótára a következőket írja Nagykanizsáról: E város felette élénk, mert Pest és Horvátország, ismét Bécs és Szlavónia s...
Idegenforgalmi és vendéglátó ismeretek I-II. - Dr. Behringer Zsuzsanna - Dr. Fazekas Gergely - Király László - Szohner Andrea - Dr. Török Lajos - Eladó - Webáruházban kapható!
Az azonos című tankönyvhöz tartozó Példatár az alapszámításoktól kezdve az árképzésen, jövedelmezőségen, elszámoltatáson át átlagszámításokat, készletgazdálkodási...
A kiadvány az élelmiszerek alkotórészeinek ismertetése után részletesen elemzi a mikrobiológiai és tartósítási tudnivalókat. Külön fejezet mutatja be az élelmiszerek és az ételek...
Tantárgy: Kommunikáció Évfolyam: Egyéb A tankönyvjegyzéken szerepel. A tankönyv a vendéglátó-, és a pincér-, illetve az idegenforgalmi technikusi és ügyintéző-szakképzésben...
A feladatgyűjteménynek a célja, hogy segítse a szakmai képzésben résztvevőket a szakmai számítások elsajátításában, önálló begyakorlásában és a szakmai vizsgára történő...
A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítés, a cukrászati és a felszolgáló ismereteket tartalmazza, amelyek egymásra épülnek és kiegészítik egymást. A gyakorlatias...