Szerző: Sókiné Hajdara Ágota SpringMed Kiadó, 2013 Mit tegyünk, ha kiderül, hogy a gabonafélékben található sikérre (gluténre) érzékenyek vagyunk? A könyv szerzője több, mint 10...
Szerző:Ónodi György Kiadó:Jaffa Nyelv: magyar Kiadás éve: 2017 ISBN:9789634750055 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 224 oldal Méret [mm]: 140 x 200 x 17 17 ?év egy...
Általános laboratóriumi ismeretek, érzékszervi és műszeres laboratóriumi vizsgálatok elméleti alapjai - Növényi eredetű élelmianyagok laboratóriumi vizsgálata - Állati eredetű...
Azoknak, akik jót akarnak enni és közben a világot is szeretnék megmenteni Szerző: Joacim Lund Typotex Kiadó, 2017 Joacim Lund riportkönyvében arra keresi a választ, hogyan tudnánk...