A festő-restaurátorművész hosszú évtizedeken át végzett múzeumi munkájáról ad számot e kötetben, amelyben arról is értesülünk, hogy hazánk milyen hatalmas művészeti kincseket...
levesek, főételek, desszertek Szerző: Kádas Lajos Kossuth Kiadó, 2013 E látványos fotókkal kísért, különleges szakácskönyv déligyümölcsökből készített fogásokat mutat be....
A gránátalma egy igazi erőgyümölcs, amely gazdag létfontosságú anyagokban és polifenolokban. Antioxidáns, jótékony hatással van a szívre, hatékony a rák ellen, és segít...
Szerző: Szabó Lajos Dialóg Campus Kiadó, 2007 Melegégövi területekről érkező gyümölcsök ma már az év minden hónapjában kaphatók, ennek ellenére az érdeklődő szakember, olvasó...
Ma már számos gyümölcsfajtát mini változatban is megvásárolhatunk. Ezek bármilyen kis kertben, sőt akár a teraszon is elférnek. Olyan fákat is találhatunk, amelyeken egyszerre...
Szerző: Gabriela Scolik és csapata Kossuth Kiadó, 2016 Tökéletes receptek grillezéshez, a szusikészítés trükkjei vagy éppen a megfelelő bor kiválasztása a vacsorához – ilyen és...
Szerző: Max de Roche Panem Kiadó, 2002 A legválogatottabb szerelmi bájitalok és ételek, vágygerjesztők elkészítése és hatásai. A könyvből szinte mindent megtudhatunk a különböző...
Az erotika tüze mindenhol ott szikrázik: a gyógynövényekben, a rózsában és a bodzában, a birs- és a gránátalmában vagy a fahéjban és a csiliben. Gabriela Nedoma izgalmas utazásra...
„Dzsehutimesz az i. e. 13. században élt, II. Ramszesz uralkodása idején. Felesége, Iszet, nemes vonású úrnőként, a kor pompázatos öltözékeiben jelenik meg a képeken....
A szecesszió egyik legjelesebb világirodalmi alakjának, Oscar Wilde-nak történetei a szépségbe rejtett fájdalom hangján mesélnek önzésről és önhittségről, gőgről és...