Könyvek rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek:
Bőr A keresett kifejezés: Bőr
További 8.182 db zártkörű hirdetésünket
megtekintheti bejelentkezés után, így a
jelenlegi 1.636 db hirdetés helyett
9.818 db hirdetés között böngészhet..
Több mint 100 gyógyító és szépítő recept Szerző: Hanna Sillitoe Kossuth Kiadó, 2018 Hanna Sillitoe 20 évig szenvedett a pikkelysömörtől, ekcémától és aknétól. Betegségei...
Szerzők: Csutorás Ferenc, Papp Péter István, Szilágyi Réka Jaffa Kiadó, 2021 A bikavér az Egri borvidék legrégebbi és legismertebb márkája, legalább százötven éves múlttal...
A magyar bor a szakácsművészetben Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi...
Útmutatás a must és a bor helyes kezelésére Tisztaság a helyes borkezelés első feltétele. Ha a gazda szüretelő házában és pincéjében állandóan nagy gondot fordít a tisztaságra,...
A bor filozófiája Hamvas Béla egyik legismertebb és legkedveltebb írása. Tárgyának és hangjának különleges közvetlensége miatt azonban több félreértés és félreértelmezés...
Az egykori híradós szubjektív borkalauza ismét nagy segítség azoknak, akik járatlanok a magyar borok világában. Pálffy István kötete az általa legjobbnak tartott 100 bort veszi sorra,...
Az egykori híradós szubjektív borkalauza ismét nagy segítség azoknak, akik járatlanok a magyar borok világában. Pálffy István kötete az általa legjobbnak tartott 100 bort veszi sorra,...
Immár harmadik éve, hogy novemberben, az újbor bemutatása után Pálffy István, az egykori híradós, saját borkalauzzal jelentkezik. Könyve vásárlói tanácsadó: arról szól, hogy...
Az utóbbi években sokan felfedezték a bor csodálatos világát. Az embereket örömüket lelik a borok kóstolgatásában, és bortermő vidékre utaznak. A világ legszebb élvezeti cikke...
Mercz Árpád munkássága felöleli a szőlőfeldolgozás és borkezelés minden területét. Könyvében a helyes borkészítés alapjait mutatja be a legkorszerűbb ismeretekkel és mindenki...
A Napsütötte ízek szakácskönyvsorozat megismertet minket azzal a móddal, ahogy eleink sütöttek, főztek, ettek és ittak, olyan alapanyagok felhasználásával, melyek ma is...