A magyar bor a szakácsművészetben
Ár: 1.790 Ft
A magyar bor a szakácsművészetben Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak.

Tulajdonságok
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.03.03 |
Eddig megtekintették 10 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "A magyar bor a szakácsművészetben" című hirdetést látja. (fent)