Betöltés...

Fodrász állás

Ár: 60.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
✂️Fodrászt keresünk✂️

Felújított, újonnan berendezett 7. kerületi szalonunkba (István u. 32. - Balvia szalon) keressük leendő fodrász munkatársainkat saját vállalkozóival, székbérléses jogviszonyba - akár azonnali kezdéssel. Fél vagy teljes műszakba.

Az üzlet utcai portálos, klimatizált, riasztóval ellátott, világos, teljesen felszerelt. (eszközkocsi, munkaszék is rendelkezésedre áll) Nálunk minden szekrény zárható!👌😊 Jelenlegi munkatársak: manikűrös - pedikűrös kolléganő, és férfi gyógymasszőr.

Mi figyelünk a munkatársainkra, vendégeikre, nem hangoskodunk vagy ordíttatjuk a zenét (ami persze nem megy a jókedv rovására 😃 ), Abszolút vendég centrikusak vagyunk, és szeretjük a rendet, tisztaságot! Amennyiben a leírtakban te is magadra ismertél, és szeretnél egy ilyen fiatal csapathoz csatlakozni, keress bátran! Vendégkör előny, de nem feltétel.

Bérleti díj, félműszakra: 60.000 Ft (rezsivel együtt)
Félműszak: Hétfő, szerda, péntek és kedd, csütörtök, szombat, ami hetek váltakoznak. Az adott napon viszont, bármikor jöhetsz, mehetsz egész nap! 😉 2 havi kaució szükséges.

Elérhetőség: Szilvi, +3630 478 0625
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VII. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szolgáltatás / Szépségipari
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: bérlői jogviszony
 
Eddig megtekintették 425 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Fodrász állás" című hirdetést látja. (fent)