Acéltartályban erjedt, irányított almasavbontás után 12 hónapig érlelték magyar 225 literes és 500 literes tölgyfahordókban. Testes, mélybordó színű bor. Érett erdei bogyók...
Egy bor, amiben megjelenik Szekszárd könnyed arca: üdítő, piros gyümölcsös illatokkal nyit, amelyek a korty végéig velünk maradnak. Ehhez jön kortyban a lendületet adó sav, az...
„Hamarabb beérett, mint a Primarius. Modern, hűvösebb és komplex bor lett.” – Takler András Öt fajta (merlot, cabernet franc, kékfrankos, syrah és cabernet sauvignon) házasítása,...
Tradicionális házasításunkat válogatott minőségű Kékfrankos, Merlot, Syrah, Kadarka, Cabernet Sauvignon és Cabemet franc borokból komponáltuk. Fűszeres karakterű, testes vörösbor...
Fűszeres, meleg, vastag syrah a Decsi-hegyi pince 225 és 500 literes hordóiból. Bors, szegfűszeg, meggy, szilva és szilvalekvár. Mély vörösbor, hosszú lecsengés, behízelgő, kedvesen...
Érett Cabernet Sauvignon Szekszárdról, október végi szüretből, gyümölcsei megőrzése érdekében tartályban erjesztve és 500 literes használt hordóban érlelve egy éven át....
A Szekszárdi Borvidék Magyarország egyik legjelentősebb bortermelő területe. Mészáros Pál dinasztiális pincészete itt készíti a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel...