Az akácméznek a fehértől a halvány zöldes sárgáig terjed a színe, kellemes enyhe ízű, akácvirág illatú. Hosszan megőrzi folyékony állapotát. A legtöbbet fogyasztott méz...
A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és normál fogazat fenntartásához. Szerepe van a kalcium és foszfor normál felszívódásában, hasznosulásában, a vér normál...
Rákellenes hatása mellett a spenót olyan összetevőkkel is dicsekedhet, amelyek megerősítik a szervezetet, és megvédik az olyan betegségektől, mint a csontritkulás, a szívbetegségek,...
Az Alce Nero konzervekhez hasonlóan nem tartalmaz pektint, olyan módszerrel készül, amely során alacsony hőmérsékleten és rendkívül rövid főzési időt alatt készítik, ezáltal az...
A következő ízekben: Kávé és tejszín. Tejes. Mandula és tejszín. Keserű. Nugát és tejszínt. Kakaóhab és praliné tejszínnel. Összetevők: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor,...
Összetevők:gyümölcscukor Elterjedt a növényvilágban, különösen a gyümölcsnedvekben, mézben. Biológiai szempontból éppen olyan fontos, mint a szőlőcukor. A szervezetben a fruktóz...
Az ízfokozómentes zöldfűszereket tartalmazó ételízesítőt, a természetes ízekhez való visszatérés érdekében ajánljuk. Rövid idő alatt meg lehet szokni a "hagyományos"...
A mazsolát már i.e. 2000 évvel is előszeretettel fogyasztották Egyiptom és Perzsia területén. Számos szőlőfajtából készíthető mazsola, általában már a fürtön megkezdődik a...